Tiingelinn – Linn Andersson

Kaos dag på isen och barnens nya kläder

Hej finisar!

Hoppas allt är superbra med er!

 

Varit dålig uppdatering igen, är så inne i Livet utan filter som håller på att ta fart i raketfart, längtar verkligen tills ni snart kommer kunna se alla härliga mammor och familjer i rutan, wiiihhooo!

 

Här kommer en uppdatering från förra veckan.

 

Min mamma kom till oss efter sitt jobb där hon slutade tidigare. Vi åkte till Rynningeviken här i Örebro och åkte skridskor på isen. Jag är en sådan person som är livrädd för att vara ute på isen, alltså verkligen livrädd så vi åkte och var precis intill kanten som ni ser, hehe. Super mysigt men såååå kallt! Vi fikade, Tindra åkte skridskor för första gången och jag gick runt med Juvelia i vagnen. Hon trivdes inte i kylan, blir för tråkigt för henne i åkpåsen.

 

Men hur viktigt är det inte att klä på sig riktigt varmt, framförallt barnen. Sett flera som har bara en fleecetröja på sina barn i åkpåsen, flera som inte har varar och mössa och tänker bara, fyyy tusan vad kallt. Juvelia har både Lindbergs overall OCH åkpåse, mössa osv.

 

När vi skulle gå till bilen gick den i alla fall inte att låsa upp. Alltså jag fick PANIK! Tänk er själva. Inte komma in i bilen. Juvelia skrek för hon frös om kinderna tror jag och jag frös massor. Fick smått panik men satte mig med barnen inne i mammas bil och ringde Gabbe. Som tur var kunde man låsa upp bilen med en liten grej som en ” vanlig nyckel” man stoppar in i hålet om ni fattar och då löste det sig. Fick sedan klättra runt inne i bilen och öppna alla dörrar och bakluckan med hahaha! Måste sett så kul ut och jag var så stressad mitt i allt. LIVET UTAN FILTER verkligen!.

 

Efteråt åkte vi hem till oss och hade lite mysigt. Mamma hade köpt så fina kläder till barnen, visar i inlägget. Tindra blev så så glad hon älskar pippi och bamse ju! 

Länk till T shirts

Länk till Strumpbyxor Juvelias urgulliga set med Mimmi, huuuur sött? 

Sedan fick Juvelia en body till Mello med sångnoter. Så söt! Från minirodini!

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sia

    Barn är olika varma. Flece i åkpåsen kan absolut räcka. Kanske har de dunåkpåse medans du har åkpåse i syntet? Det gör stor skillnad. Dessa föräldrar kanske klätt barnet i lager på lager?
    Vårat barn har vid -15 haft ullunderställ, mellantjockt lager ull och valkad overall i ull (skulle för otränat öga se ut som flece). Ullfilt i vagnen. Fullt tillräckligt varmt.

    Vissa barn är som sagt varma. Så åkpåse och flece kan absolut räcka även om det inte gör det för dina barn.

stats