Tiingelinn – Linn Andersson

Lätta på hjärtat

Hej finisar!

 

Som många av er förstår är jag mit tuppe i en livskris nu eller vad man ska säga. Mina drömmar i livet vänds upp och ner och jag jobbar med att bygga upp mig själv igen starkare än någonsin. Mitt yrke är ju att jobba via sociala medier och när man mår dåligt är det extremt tufft att hänga på instagram där livet är så perfekt. Man fisar ju sina bästa sidor och det är konstant lycka vilket jag i vanliga fall tycker är härligt.Jag gällas åt andra, mina vänner som är lyckliga och gravida, ska gifta sig osv är jag så glad för. Hade ju varit ännu värre om ens vänner med mådde dåligt för jag vill alltid finnas där för dem men nu måste jag finnas för mig själv.

MEN att på sociala medier se kombinationen av 30 gravida samtligt, 25 frierier, 8 husköp, ja men min förstår, massor med kärlek och pussar, bara att folk har myskvällar ihop med sin parter och delar ( som är en del av vardagen och jag själv delat dagligen nästan) gör så ont. Man får en känsla av att alla är så lyckliga, det går så bra för alla och man själv är ensammast i värden.

Men fick tips av en annan influenser som gått igenom liknande att bloggen var en fristad för henne. Här behöver man inte se alla andra. Här har man chansen att skriva av sig. För mig var det ju även här allt började, med bloggande innan instagram ens existerade.

 

Det är en tuff tid nu.

 

Just nu sörjer jag alla fina minnen, alla minnen som skulle skapas som var planerade osv osv.

 

Det handlar för mig om att bygga upp nya mål och nya drömmar nu. Mina mål och drömmar har varit passerade på vår lilla familj och innefattat Gabriel.

Spontant känner jag bara nu att det enda enda enda jag önskar mig i livet är LYCKA. Hur, var med vem, med vilka ( förutom tjejerna som ALLTID måste finnas i mitt liv för att göra mig hel) spelar ingen roll. Vart vi bor, med vem, hur, jobb, inget spelar någon roll egentligen. Enda jag önskar mig själv och mina barn är LYCKA!

Klyschigt men sant.

 

Kommer uppdatera mer här tror jag, det mår jag bra av. Men har inga krav på mig själv.

Juvelia älsklingen som lårt sig krypa i förra veckan! Stolthet svämmar över hos mig!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Min spontana tanke är ”Varför måste Instagram vara så perfekt?”
    Sedan min dotter föddes i höstas har jag lagt allt mindre tid på sociala medier. Det känns inte viktigt längre. Min dotter är viktigast. Nu lever inte jag på sociala medier men vill inte heller exponera henne alltför mycket heller på nätet. MEN! Lägg tiden på dig och dina flickor. Ni är viktigast i ditt liv! Allt går dig inte emot! Du har dem! Ni har varandra!

    Det är okej att vara ledsen. Var det så länge du behöver och finn någon utomstående att tala med ♡

    Och bloggen är inte fel. Kramar om massor!

  2. Karin

    Jag mår också dåligt av att scrolla runt på Instagram. Det skapar bara jämförelser som gör att man får ångest.

    Skriv av dig lite här när du känner att du vill och orkar istället. Och gläds åt dina fina tjejer som ger dig kraft och styrka.

    Kram!

  3. Maria

    Är lite äldre än dig men jag tror för ditt eget bästa att du ska lägga väldigt mycket tid på dig själv nu. All tid du inte är med dina barn, fokusera på dig och ditt mående och hasta inte in i en ny relation. Du har två fina döttrar och jag förstår att det måste kännas oerhört tufft att du aldrig kommer ha någon av dina barn på heltid och att dina drömmar krossats. Fokusera på dig Linn och vad du vill och behöver❤️ Du är fortfarande ung, du har all evighet på dig att förlova dig igen, gifta dig, köpa hus och så.

  4. Veronica

    Jättebra att du fokuserar på de verktyg du kan använda för att må bättre och komma vidare.
    Ta varje stund för vad det är, möt det!
    Du är starkare för varje stund och varje ny dag!
    ❤️❤️❤️ Du är snart ute på andra sidan av den tillfälliga tunneln! Du är starkare än du anar!
    ❤️❤️❤️ Bra att du gör om mål och skapar nya minnen av det som gör ont, med nära och kära istället. En dag snart blir allt mycket lättare och du känner den inre styrkan fast och stabil och har nya perspektiv. ❤️❤️❤️

  5. Jessica

    Vännen, det kommer bli bra. Jag vet att det är det sista man vill höra just nu. Jag går själv igenom hjärtesorg då jag blev dumpad av min kille efter 7 år ihop. Jag kan verkligen inte förställa mig hur det måste vara för dig när ni har barn ihop.

    Va snällt mot dig själv. Ta hand om ditt psyke och ta en dag i taget. Tillslut kommer det kännas lite lättare. Kram kram kram!!!!

  6. Sanna

    Du är starkare än du tror, glöm aldrig det ❤️ta hjälp av din familj när du behöver dem❤️och dina vänner. Kämpa på linn?

  7. Maria

    Hej!
    Låter klokt att sätta upp mål med vad du vill göra och hur du ska nå dit.

    Sen tror jag personligen att tolkningen av att bara man har barn är gift, verkar ha lyckats i livet som visas på instagram är så man lycklig då, så tar det hårt på än. Men så är det ju ingen sanning (att bara för att man ser glad ut eller väntar barn osv att man faktiskt är lycklig) det är en tolkning man gör av bilder eller händelser. för varje människa kan en annan verklighet finnas bakom allt det där. Lycka är en känsla av så många som människan besitter. Det är en viktig aspekt du tar upp hur påverkar instagram hur vi får oss att må och hur vi betraktar oss själva och andra. Vilken makt får det kring våra liv och egen lycka.

    Stor kram

  8. Lena

    Oj vad tufft vännen. Mitt bästs tips, gå till en bra psykolog som kan hjälpa dig att må bättre och sortera dina tankar, (kolla med BVC) och ta stöd från nära o kära, ett sådant uppbrott kan vara tufft och smärtsamt och att att då addera en bebis i den ekvationen, jag förstår att det måste vara extra tungt, Låt det ta tid och det kommer en tid när du kommer må bättre! Lycka till med allt <3 Mvh Lena (en av dina läsare som följt dig länge. Ps. Ju gulligare och kärleksfullare någon är på Instagram o sociala medier, desto sämre är relationen.

  9. Jennifer

    Du kommer komma igenom detta starkare på andra sidan! <3
    Och så härligt att du skriver ärligt här på bloggen. Det är roligare att läsa ärliga tankar och funderingar. Så ser fram emot nya inlägg oavsett vad de kommer att handla om. Solsken eller regn spelar ingen roll, det är ju en del av livet alltihop. Text kan säga så mycket mer än bilder.
    Heja dig & din goa familj!

  10. Madeleine

    Finaste finaste finaste du !!
    Skickar massa kärlek och styrka till dig . Förstår att det är så tufft nu! Finns här iaf för dig och du är en underbar person. Kärlek kärlek kärlek !!

stats