Tiingelinn – Linn Andersson

Svar på lite frågor 23 mars

 

Hej på er finisar!

Hoppas allt är bra med er! Här går det lite upp och ner men försöker fokusera på det som är bra!

Tänkte besvara några frågor från er:

 

Mycket handlar om separationen och det är ju rätt privat samt att den andra parten inte vill att det skrivs om honom.

 

Men kan svara på det jag kan, kanske kommer kunna svara mer senare när det inte är så nytt liksom.

 

Hur mår du?

Jo men jag mår helt okej. Tjejerna är det bästa som finns och att vara med dem varje dag, eller ja Tindra varannan vecka men hon har varit hos mig hela denna veckan samt förra helgen och ska vara denna med då jag och Marcus bytt lite dagar med varandra har fått mig att må så bra.

Jag älskar att ta hand om mina barn. Tycker inte det är jobbigt. Såklart det är jobbigt så man blir trött och så men jag älskar det verkligen. Baka, pyssla, krypa runt , mysa, ja men det är underbart med dem.

Sedan har min syster bott här några dagar, det har varit fantastiskt! Mår sjukt bra av att vara med rätt personer.

Det är ju såklart tufft men jag försöker lägga fokus på allt bra, tjejerna, mig själv osv. Men bryter ju ihop ibland. Det är helt okej!

 

Hur mår barnen i detta?

Juvelia är ju för liten för att förstå. Tindra förstod och var i början ledsen och ville inte att Gabriel skulle flytta sa hon. Men nu är det inget jag märker av längre. Hon nämner han ibland och säger typ ” Hans kill-handduk är borta” och sådana saker.

Men barnen mår jättebra så det känns skönt.

 

Hur känns det att ha barn med 2 olika pappor och inte vara ihop med någon av dem?

Jo men vad ska jag säga? Det var långt ifrån vad jag drömde om. Min dröm var en kärnfamilj , gifta mig, få barn, leva typiska svenssonlivet. Men ja, nu är det såhär och man får bara acceptera att livet inte alltid blir exakt som man vill.

Klarar du dig ekonomiskt?

Ja det gör jag och är så glad och tacksam för det. Längtar bort från hyres men det är nog inte så långt bort i drömmarna heller för att inte säga för mycket, hihi.

Är så stolt över mig själv, mitt driv och mitt företagande!

Dock blir det ju rätt mycket dyrare, inget man kan sticka under stolen direkt.

Har du skaffat tinder?

NEJ, känner 0 intresse för Tinder och 0 behov. Inte alls sugen på att ha sex med främmande killar om jag ska vara ärlig, Träffade Gabbe på Tinder som ni vet men är inte sugen på att hitta en pojkvän där heller. Så NEJ, NEJ ,NEJ, inget Tinder för mig.

Tror du på kärleken?

Ja, jo men det gör jag. Men just nu är ja rättså rädd. Molly Sandéns låt ” Kärlek slutar alltid med bråk” beskriver verkligen hur jag känner just nu. Lyssna på texten.

Vill du fortfarande gifta dig?

Ja, det vill jag verkligen.

Hur känns det att Juvelia är så liten?

Det känns jättejobbigt. Men vad ska man göra. Hon är och förblir det bästa som hänt mig ihop med Tindra.

Vill du ha fler barn?

Oh ja, 2 till absolut. Är 23 år så har tiden på mig. Men just nu känns det extremt långt borta. Förut var ju tanken att kanske bli gravid till sommaren/ hösten. Men det blir ju inte alltid som man tänkt här i livet. Har ju tiden på mig.

Hur orkar du jobba och sånt mitt i allt?

Ja du, det är något man måste, och deppa hjälper ju inte precis. Men är svårt ibland att få ihop det. MEN är ju även mammaledig med Juvelia när jag inte orkar arbeta och ta hand om henne samtidigt. Men många samarbeten inbokade så bara köra på som tusan nu. ÄLSKAR det.

 

Ja men det var en lite uppdatering och några svar, mer kommer i veckan!

 

 

 

 

 

 

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kate

  Skönt att din syster kan vara hos er och att Tindra varit mer hos dig just nu 🥰 gott! Positiv energi!

  Men jag har en fråga som du absolut inte måste svara på om du inte vill men! Jag har en anhörig som har skillt sig annars är alla gifta med den partnern som de har barn med och levt med sedan 20 års åldern. Så jag har ingen erfarenhet av skilsmässor i min familj eller släkt så.

  Tror du det är vanligare i familjer där flera är skilda att man skiljer sig och tvärtom?

  Ta hand om er!
  Kram ♡

 2. Linnea

  Du är en fantastisk mamma å så fantastiskt. Följer dig på Instagram. Jag önskar dig allt gott i livet. Krama dina fina tjejer från mig

stats