Tiingelinn – Linn Andersson

Vad jag söker hos en kille

Hej finisar!

 

Fått så mycket frågor i DM och på varje frågestund om hur det känns, om jag kommer våga detta igen osv osv samt vad jag söker hos en framtida kille, vad jag inte vill ha och sådant så tänker att jag ägnar ett eget inlägg åt det.

 

 

Saker som är turn on för mig:

 • Positiv och glad
 • Självförtroende utan att ha minsta hybris.
 • Självsäkerhet.
 • Gullig med barn.
 • Ansvarsfull
 • Tycka om barn.
 • Flirtig ( men bara mot mig haha)
 • Pratglad och initiativtagare.

 

Saker som är turn off:

 • Skicka bilder fram och tillbaka på snapchat utan att skriva något och ofta på halva ansiktet eller med massa filter.
 • Sexistisk humor.
 • Nervärderande kvinnosyn.
 • Självupptagen.
 • Prat om tidigare sexpartners.
 • Jämförande med andra även om det är till det bättre för mig.

 

 

Angående utseende så tycker jag inte man ska gå allt för mycket efter det. Klart man ska bli attraherad av en person men tycker det känns skevt att beskriva sin ” dröm man ” med att säga ” Han ska vara såhär lång, med denna ögonfärg, bla bla bla… ” Det yttre är en så liten del. Men självklart viktigt för attraktionen osv.

Men ska man säga något så dras jag mest till ” fuckboy utseendet ” haha. Tyvärr kanske. Men blonda/ ljusbrun håriga blåögda lite vältränade kanske, haha, men som sagt de yttre är minst viktiga.

 

 

Jag vill ha en MAN och ingen pojke. Så löjligt uttryckt men är så jag skulle beskriva det.

Det jag söker är en kille som behandlar mig som en prinsessa. Någon som vill ha ett familjeliv. Med mig får man två tjejer till liksom. Som vill ha egna bar också då jag gärna vill ha två till i framtiden. MEN även förstår och är på samma plan med att jag vill bo tillsammans i kanske tre år först innan man börjar försöka att skaffa barn ihop. I mitt första förhållande var vi tillsammans länge innan men vi var ju 1, barn då och 2, hade aldrig bott hemifrån ensamma och aldrig ihop. Andra gången gick det ju väldigt fort. Jag ångrar inget ur mitt liv eller de val jag gjort. Det kändes 100% rätt för mig då och är stolt över mitt liv och mina barn.

Men i en ny relation vill jag leva ett sambo liv först några år. Njuta av livet tillsammans och den lilla familj jag redan har. Förstå att ett liv ihop med mig kommer aldrig bli att festa ihop utan det är ett liv med barn. Egentid och barnvakt har man IBLAND och då kanske man unnar sig spa ( efter Corona såklart).

 

Vill ha en kille som uppskattar mig och mitt liv. Mitt yrke, mina barn, min mamma, min syster osv osv. Min livsstil. Någon som uppskattar maten jag lagar, en myskväll med middag ihop med barnen, tända ljus, kolla en barnfilm och äta godis och sedan se en vanlig film ( eller kanske en till barnfilm, jag älskar ju Disney haha) när barnen somnat.

Detta kommer låta helt galet men gärna en kille som gillar mina fruktfat och sånt, haha. Jag älskar ju frukt, haha. Men skämt och sido man gillar olika saker men är kul att kunna överraska med plockbricka, hemmalagad mat osv Inte så kräsen kanske.

 

Viktigast av allt är väl någon som accepterar mig för den jag är, hur jag ser ut, min klädstil som är väldigt flickig, jag är generellt väldigt tjejig. Självklart får man göra uppoffringar i ett förhållande men man ska inte behöva förändra sig för mycket.

 

Sedan hälsosam och hålla bra hygien. Jag uppskattar inte rökning som ni vet, eller andra hälsorisker. Duschar, luktar gott, tar hand om sig själv såklart.

 

Vill kunna hitta på saker ihop med.

Jag vill ju när pandemin är över kunna åka på spa ihop när man har barnvakt, men främst massor med familjegrejer. Hyra en stuga och bada på Skara sommarland, bara ta en dagsutflykt med barnen, packa med sig picknick, såna mysiga saker. Roadtrips med och utan kidsen. Guld värt. Är mycket för sånt.

 

Överraska i vardagen! 

Alltså små handlingar som man bara uppskattar så så mycket. Att man lagat mat till den ena och tänt lite ljus, kanske köpt en bukett blommor, hehe, jag och mina blommor, att an ger den ena massage, att man typ fixat en ” spa kväll ” hemma med lite ljus, jordgubbar och badar ihop. Eller att man köpt godis och gjort lite frukt och typ gjort mysigt så. Små saker. måste inte vara materiella saker men kan vara det med. Typ köpt någon liten present, vad som helst.

Dehär små sakerna som gör att man håller kärleken vid liv.

 

Vill ha en städad kille med. Någon lugn harmonisk med båda fötterna på jorden, men gärna med lite riv och ambitioner i livet. Som har bott med en tjej tidigare, som har en egen bostad, kan laga mat, kan städa, har koll på sin ekonomi, som kanske har egna intressen och ett ” eget liv”:

Vill även att ens partner ska vara stolt över mig. Visa att vi är ett par för sin familj, vänner, inte skämmas för en puss mitt på stan också sånt, såklart även vara trogen och ÄRLIG. Utan tillit är det helt, helt kört. Man måste kunna lite på varandra.

Angående ålder så är ålder bara en siffra mer tror jag behöver en lite äldre kille.

Vill ha en kille som får ner mig på jorden när jag är stressad, som pushar mig och lyfter mig i situationer. Ja men ni hör, mina krav är sjuka ju!

 

 

 

 

Här kommer lite bilder på mig, hehe.

 

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Och det är du värd! Har själv hittat min drömman! Vi har båda barn sen tidigare och gemensamt fått tvillingpojkar för 1 år sen ♡ från dag 1 har det aldrig varit någon skillnad på ”ditt barn eller mitt barn” (min dotter va precis fyllda 2 och hans dotter 9 månader när vi träffades) vi har absolut haft upp och nedgångar, men tror ett starkt förhållande handlar om HUR man hanterar motgångarna! Tiden med tvillingarna var riktigt kämpig i början men alltid har vi stått fast vid varandra . Nu är dom som sagt 1 år och vårt förhållande har aldrig känts starkare. Och många krav du skriver är sånt som är ”självklart ”. Samtidigt jag skriver detta ligger jag i badet med en iskall öl, för han sa vid middagen ”jag tycker du ska ta ett långt bad efter maten så tar jag barnen” sagt o gjort gick han o tappade upp vatten, tände ljus o fixade! Vardagslyx deluxe och att visa uppskattning till varandra är så sjuuukt viktigt! 💗

 2. Mikaela

  Inga ”sjuka” krav alls men kanske lite udda med ”som duschar mig och lyfter mig i situationer” 😏

 3. Mikaela

  Inga ”sjuka” krav alls men kanske lite udda med ”som duschar mig och lyfter mig i situationer” 🙂

 4. Emma

  Hur ställer du dig till om killen har barn? Kan du tänka dig att vara en del av hans familj som ”bonusmamma” då?

   1. Anonym

    Sista stycket ”Vill ha en kille som får ner mig på jorden när jag är stressad, som duschar mig och lyfter mig i situationer. Ja men ni hör, mina krav är sjuka ju!”

    Tror hon menar ”pushar mig” inte duschar 😂

 5. Sara

  Tycker det är bra att man har krav på en partner, du hade ganska många krav som du skrev själv 🙈 men hur tror du att du hade ställt dig till att möta en kille med barn med 2 olika tjejer? Där du också måste anpassa dig efter någon annans liv, ex och barn? 😊 nyfiken på tankar kring det, kram!

 6. linnea

  shit, tycker verkligen inte att du har ”sjuka” krav. Det låter som att du beskriver en helt vanlig partner i en vuxen relation där det finns barn! Jag känner precis som du gör för livet med mina barn, och det gör ju barnens pappa med. Vi är lite äldre än dig, strax efter 30, men jag menar bara att det väl är så som livet ”bör” se ut när man väljer att skapa en familj. Som biologisk förälder eller om man ”kommer in” senare i familjen. Det är inga orealistiska krav, håll hårt i dem. Det är helt vanliga killar som vill ha helt vanliga saker! men det kan nog finnas en poäng i att du ”borde” träffa en lite äldre kille.. = någon som är färdig med det utmattande livet av att va 20-någonting och inte håller på att jaga nya saker hela tiden. Man lär sig just lite med tiden att leva i nuet och njuta av det man har.

stats