Tiingelinn – Linn Andersson

Vecka 19

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Här kommer en uppdatering från veckan som varit. Mitt nyårslöfte var ett inlägg per dag och nu ligger vi på 1-2 i veckan. Besviken på mig själv men vid nyår visste jag o andra sidan inte att jag skulle bli ensamstående. Svårt att ta tiden och barnen kommer alltid först såklart.

MEN i veckan har vi haft strålande sol i Örebro. Jag har umgåtts med fina vänner och familj. Hade brorsan och syrran över på lite fruktfatsmys. Sedan sov Fanny över här och bjöd mig på lunch på fratellis uteservering och jag bjöd igen på kvällen med sushi. Vi gjorde en superfräsch sallad som vi åt till lunch dagen efter på balkongen med. Sedan var vi ute och gick. Hänger massor i Stadsparken i Örebro. Så himla mysigt och vackert är det där.

Igår kväll hämtade jag hem Tindra också. Min solstråle, hon blev så glad för sina nya badbomber jag köpt till henne.

Sedan har vi fotat lite nya samarbeten. Ny barnvagn bland annat och en så söt liten resesäng till i sommar när vi ska ut på utflykter. Gud vad jag längtar. Hittills har Juvelia aldrig sovit hemifrån med undantag när hon var nyfödd och vi sov hos mina vänner Angelica och Reza samt någon gång förra sommaren hos Gabriels föräldrar i deras sommarhus. Men till sommaren blir det nog igen tänker jag. Vore skönt att sova ut en hel natt. Juvelia har aldrig sovit utan mig sedan hon föddes så ni kan tänka er, haha. Men är ju hennes trygghet och hon är så liten. Men hon börjar bli en stor tjej. Börjar planera för hennes 1års kalas, hihi.

 

Vi var även på Icecream and coffe i Örebro och åt glass. Ni kan ju tänka er hur gott! Är ett glasscafé i stadsparken, så himla mysigt ställe.Juvelia fick smaka några skedar och tyckte det var så gott i solen, så himla söt!

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats