Tiingelinn – Linn Andersson

Livets dejt!

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er!

 

Jag hintade lite på instagram storyn i min frågestund att jag träffat någon. Det har jag och det känns så fantastiskt bra samtidigt som jag inte riktigt kan släppa på allt. Är så skeptisk hela tiden, försiktig och typ övertänker allt. Efter allt jag har med mig sedan tidigare kan jag typ inte lita på när någon säger fina saker till mig. Tänker typ ” Du säger bara så för att göra mig glad inte för att du menar det” osv osv.

Men jag har träffat en kille som är så fin på så många sätt. Finns inget ont i den killen. Inget skitsnack om sina ex, inget problem med mina. Han och Tindras pappa har till och med träffats vid ett tillfälle och det kändes så himla bra. Min syster har träffat honom och flera av mina närmsta vänner och allt tycker det verkar vara en så fin lugn och harmonisk kille med båda fötterna på jorden.

Jag känner mig så pirrig i hela kroppen när vi är med varandra och jag är så glad för all fin respons på det lilla jag skrev på Instagram. Flera stycken har skickat så fina ord till mig.

Det känns verkligen så bra när vi är med varandra i alla fall. Vi pratar hela tiden, och allt klickar och känns kanon. Han är lite äldre än mig med vilket också känns bra inte för ålder spelar roll men jag tror det är bra för mig. Som sagt känns han väldigt mogen och extremt snäll. Tänker på mig och vad som gör mig glad vilket är så fint.

 

Och till det, för några veckor sedan åkte vi på en liten dagsutflykt till en så stor fin handelsträdgård. Tyckte det var så fint av honom att ta med mig dit får han visste att jag älskar blommor. Blev verkligen så lycklig när vi var där. Det var nog livets dejt. Föredrog det med Juvelia och honom alla dagar i veckan framför en stel dejt på en restaurang. Så personligt och fint av han. Verkligen med omtanke.

 

Kommer lite bilder därifrån i inlägget. Så fin kille verkligen. Hoppas på detta, men jag vågar knappt hoppas.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  Men åh va glad jag blir av att läsa detta. Du och dina flickor förtjänar bara det bästa och att ni ska vara lyckliga ❤

 2. Katja

  Herregud vad roligt och är det någon som förtjänar kärlek och lycka är det du Linn!!
  Njut av allt och lycka till!!!!

 3. Emelie

  Vad härligt Linn, det är du värd 😊.
  Jag vet hur det är, att släppa alla bromsar och all rädsla. Jag fick lära mig tidigt att livet kommer inte med garentier, hur man än gör så ska man bara tänka på att det enda du kan garentera är att det du känner är äkta och att du följer ditt hjärta, du känner långt där inne vad som är rätt för dig och det är positivt att han gör saker som han vet att du gillar och tycker om, det visar att han har bra empatisk förmåga också. Jag håller verkligen alla tummar och tår för dig. Följ ditt hjärta är mitt enkla svar ❤️. Kärlek är en risk oavsett relation, kör på och njut av dethär ❤️😊. Kram på dig och tack för att du är så öppen person och delar med dig av ditt livs stunder, du e en sann förebild 🌷.
  Kramar till dig i massor 🤗.

 4. Maria

  Om de känns rätt kör på. Man måste våga för att vinna om inte annat så är han rätt nu.

  Ni måste ju inte bo ihop ni kan va särbos först å va hos varann å se vart de leder.
  Sen ser du ju ganska snabbt hur han hanterar barnen och stressen runt barn. Är han något att ha så kommer han att göra allt för att fixa de oavsett allt. Han kommer behandla dina barn som era barn.

  Jag tror iaf på att våga för att vinna för att få de man vill ha.
  Sen va ärlig å berätta hur de ligger till att du har svårt att lita på saker. Då har han möjligheten att försöka förstå å hjälpa dig att bygga upp detta. Å ni tsm kan bygga något fint av de

 5. Mickael

  Är du så jävla dum i huvudet och låter dina barn vara med på DINA dejter?

  Stackars barn!!!!

  1. Linn Andersson

   Jag är ensamstående och är med min LILLA dotter JÄMT. Hon har aldrig sovit en natt utan mig. Stora har inte varit med på någon dejt och att gå runt inne i ett stort växthus med en bebis är super lärorikt med alla färger och former. Inte som att vi står och hånglar/ har sex framför henne… På vilket sätt tycker du att det är fel att träffa en ny kille I ETT VÄXTHUS och ha med sig sin dotter. Ska ensamstående mammor aldrig kunna träffa en ny person ? Kan meddela att direkt efter åkte vi hem till mig och sov. Hon sov i sin säng på sitt rum.
   USCH PÅ DIG

  2. Linda

   Mickael är med största sannolikhet ingen random person som läser din blogg för nöjes skull, utan förmodligen någon i din närhet, som det sticker i ögonen på att du träffat någon. 😝

stats