Tiingelinn – Linn Andersson

Morsdag 2021

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Med mig är det bra. Har firat morsdag för 4 året i rad. Detta år som tvåbarnsmamma.Och singelmamma igen, haha.. skämt och sido…

Morsdag är en dag som är väldigt speciell för mig och med handen på hjärtat gör det lite ont när inte barnens pappor ens kan skicka ett ”grattis på morsdag” på sms. Har trots allt burit och fött de finaste som finns i deras liv. Men jag ska verkligen inte skuldbelägga eller mena något illa med det.

Är väl mest när man ser alla andra mammor bli uppvaktade av papporna till deras barn på morsdag som dunder känslan smyger på. Det gör lite ont då, men sedan går det över.

Viktigaste för mig är verkligen inte presenter och sånt, men såklart man uppskattar. Är så oerhört tacksam för mina barn. Ord räcker inte till, finns inget bra sätt att formulera hur älskade dem är av mig. Hur jag varje dag gör allt för barnen. Klart man har jobbiga stunder med trots och gråt och annat men det är så värt varje sekund. Jag önskar dem all lycka i livet. Är så tacksam att jag fått två friska perfekta barn. Något många tyvärr inte får uppleva. Man ska inte ta saker föregivet för allt är inte så lätt eller självklart.

Blev uppvaktad av killen jag dejtar med ett blombud vilket jag tyckte var otroligt fint gjort av honom. En av de finaste komplimanger jag fått är att jag är en så fantastiskt bra mamma. Det betyder ju otroligt mycket för mig. Något jag även tar åt mig utav.

När jag kom hem ikväll fanns även en bukett rosor på dörren och en varsin bulle till mig och tjejerna från min vän Therese som jag kallar min storasyster. Blev så glad. Hon är så fantastik som tänker på mig.

 

Valde även att skicka blombud till flera mammor idag. Mammor som jag verkligen tycker förtjänade en blombukett och egentligen så mycket mer än bara lite blommor. Ensamstående mammor som förmodligen inte kommer bli firade av någon idag trots att de är helt fantastiska mammor. Tror verkligen de blev glada vilket gjorde mig så glad. Är en person som älskar att ge mer än att få. Eller i alla fall om mottagaren är glad och tacksam och man verkligen gjort någon lycklig. Detta gjorde hela min dag att de tjejernas reaktioner. Så underbart.

 

Under dagen var vi först hos min farmor och farfar. Barnen och jag fick krama farmor för första gången på över ett år. Så magisk känsla. Vi fikade och blev bjudna på så god mat. Barnen lekte och Tindra fick Juvelia att skratta en massa. Gud vad barnen är fina med varandra. När vi gick ut ur bilen sa Tindra ” Jag skulle vilja klappa på Juvelia mamma” efter lite klapp på hennes huvud en puss och en kram. Så fint! De lekte massor inne hos min farmor med. Tindra får Juvelia att skratta och krypa efter henne. Hon blir så lycklig av storasyster. Man märker på riktigt varje gång de återförenas att båda saknat varandra.

Min farmor har fyllt 80 år så hare köpt äggkoppar från monamie och köpte även en hortensia på stam. Den var helt ärligt helt magisk!  Funderar på att köpa en till mig själv med, haha.

Efter farmor var vi hos mamma där vi firade henne på morsdag och hade kalas frö Fanny som fyllt 19 år. Vi grillade hamburgare, fikade och barnen fick plaska i sin lilla pool. Dock inte bada för Tindra har ju sitt sår på benet tyvärr.

En helt fantastik morsdag verkligen.

Dock kan jag inte låta bli att tänka med lite vemod på hur morsdag såg ut för bara ett år sedan. Tiden går så fort och saker förändras så mycket. Personer som stått än nära finns inte kvar i ens liv på samma sätt och så vidare. Men det är väl så livet är antar jag. För ett år sedan låg Juvelia fortfarande inne i magen. Helt ofattbart, så på så sätt har livet verkligen blivit till et bättre. Jag älskar min lilla bebis så mycket så det gör ont i mig. Hon närmar sig ettårsdagen med stormsteg.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vi spenderade morsdag med 5 årskalas för min mans kusin och med vår son på 2 månader som just nu är på uselt humör hela dagarna och vägrar sova dagtid 😅 kvällen slutade med att jag grät av utmattning i min mans famn. Vi kramades tills vi somnade men inga blommor hann köpas men kanske han hinner efter jobbet idag. För mig är också det viktigaste att ha varandra inte materiella ting ❤️

stats