Tiingelinn – Linn Andersson

Min berättelse nummer två

Hej på er!

Som vissa av er vet så har jag känt ett behov av att göra viktiga saker med man sociala medier och en av de sakerna är nu mina nya blogginlägg ” Min berättelse” dessa berättelser är berättelser från kvinnor som skickar in och är helt anonyma. Namnen i dessa kommer vara utbytta och involveras barn kan även kön/ ålder vara lite korrigerad. MEN det är sanna berättelser. 

Jag hoppas med detta att fler där ute som lever i destruktiva förhållanden kan få ett uppvaknande och inse att ord e känner igen sig är det dags att lämna. Alla människor förtjänar det bästa. När man är i det kan man bli helt förblindad och inte inse själv hur illa man har det. 

Dessutom vill jag göra er hörda tjejer! 

 

Pappan till hennes son misshandlade henne.

Allt började när vi fick våran son och jag i stort sett blev inlåst i huset för jag hade ingen att åka till utan att fråga om lov. Han kunde bli sur om mina föräldrar kom för att hälsa på eller bara ta en kaffe. Men hans föräldrar fick vara hos oss i timmar. Samma sak gällde om våra föräldrar ville bjuda på mat så var det jättebråttom hemma hos mina föräldrar att vi skulle äta och sen åka medans hos hans föräldrar kunde vi sitta i timmar.

Droppen blev det när jag hade varit hemma hela dagen med sonen och han kom hem från jobbet till dukat bord med mat och direkt efter går han till garaget och var där ute resten av kvällen. När han väl kom in så satte jag sonen i hans famn i soffan och gick in i badrummet för att ta en dusch, då kommer han inrusande med sonen i famnen och sliter upp duschdörrarna och trycker in mig i hörnet så jag klämmer mig mellan alla duschkranar. Han stod och skrek massor på mig att jag var den sämsta morsan som inte ens kunde ta hand om sonen. När jag sen kom ur duschen så hade han dragit med sonen.
När han väl kom tillbaka sen så fick jag mig en sån utskällning, att jag inte kunde bete mig som folk.

Gång nr 2 när han gjorde mig illa var när han hade fått reda på att jag hade börjat snusa igen efter att jag hade slutat amma osv.
Han försöker slita dosan ur min hand och nyper och drar tag i min ena arm så jag skulle resa mig upp. För han menade på att det var hans pengar som betalade mina snusdosor.

Gång nr 3 var när jag hade kommit hem från mitt kvällsjobb och vi hade valt att jag skulle ha ett eget boende ett tag för att få bli att må bra igen. När jag kommer hem så ligger sonen och skriker i sin säng och är jätteledsen och jag frågar varför han inte tröstar honom. Och får bara till svar att han är så dryg och ingenting fungerar.
Jag tog upp han till min famn och han blev lugn direkt.
Sen brakade det lös direkt och jag fick höra att jag hade ingen rätt till att vara i huset nu när jag hade fått en lägenhet, men vi både två var överens om att jag inte skulle flytta dit innan den var färdigmålad.
Den här kvällen sa han till mig att jag var en knarkande morsa som var tvungen att äta smärtstillande för jag har en tumör i mitt ben. Och att jag inte var kapabel till att ta hand om mitt barn och om jag lämnade honom så skulle han se till så att jag blev av med min son.
Jag började packa en väska till mig och sonen och han bara skrek på mig och jag minns inte ens vad han skrek för jag störtgrinade och försökte hålla i sonen samtidigt som jag packade. Sen blev jag och sonen utkastade så jag fick bo hos mina föräldrar i över 1 vecka.  Sedan dess har vi varit separerade.

Jag har träffat en ”ny” ( vi dejtade för 9år sedan) och mitt ex har också börjat träffa en.
Men fortfarande kan han komma och säga att jag är den sämsta morsan och att min son förtjänar en bättre mamma.. men ändå sitter jag här nu och har min son även fast det är min jobbhelg för hans pappa valde bort honom denna helg för att supa och vara med den tjej han träffar..

 

Kom ihåg ert värde tjejer

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats