Tiingelinn – Linn Andersson

En fantastisk fredag med barnen och min syster

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Igår hade vi en helt fantastik fredag. Vi vaknade tidigt, pigga och glada. Hann uträtta massor av ärenden och klockan 10 skjutsade vi Fanny till ett ställe där hon skulle göra spraytan. Efter det åkte jag med barnen till Wadköping och stadsparken och Fanny gick dit när hon var klar. Barnen fick leka och vi gick till glass cafeét. i stadsparken och köpte god glass. MUMS! Så mysigt och båda barnen var på sitt bästa humör. Tindra skulle som vanligt visa Juvelia allt och hon kiknar av skratt till allt Tindra gör.

Vi gick in i en av bodarna och barnen fick välja en varsin liten present. Tindra skulle bestämt ha en vindsnurra framför allt, haha. Så det fick hon. Juvelia var så söt gick och tittade i en hylla med Bukowski nallar och så sträcker hon ut handen och tar tag i en. Vi testade ge flera olika till henne men hon valde den varje gång. Sedan hemma kräm hon runt med den i handen, SÅÅ söt!

Vi åkte hem och gjorde kycklingsallad till lunch. Blev så gott, tyckte Tindra med. Vid 14 kom hennes pappa och hämta henne. Det är egentligen min helg men de hade lite planer med henens farmor så vi skifta en helg så Tindra skulle kunna få vara med. Innan hann hon få en glass med och säga att jag var Världens bästa mamma. ÄLSKAR henne.

På kvällen sedan tog vi oss tillbaka till stadsparken och hade picknick. SÅ mysigt det med. Älskar min syster så mycket vad vore jag ens utan henne. Juvelia var sååå mysig och lugn vi hade verkligen en fantastik kväll. Sedan skjutsade jag Fanny till stationen och åkte hem med Juvelia. Åt lite chark för mig själv, träffade en kompis en stund och sedan somnade jag.

En PERFEKT FREDAG.

Som jag älskar sommaren och som jag älskar mina tjejer och min syster.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Hej!
    Kollade i dina gamla arkiv och kollade när du och Marcus träffats, vilka otroligt fina bilder måste jag säga och så unga ni var. ❤ ❤ kul med massa bilder och minnen! Ni såg verkligen rätt ut för varann, Ni kan inte hitta tillbaks till varann hehe ??

stats