Tiingelinn – Linn Andersson

Min berättelse nummer fem

Hej på er!

Som vissa av er vet så har jag känt ett behov av att göra viktiga saker med man sociala medier och en av de sakerna är nu mina nya blogginlägg ” Min berättelse” dessa berättelser är berättelser från kvinnor som skickar in och är helt anonyma. Namnen i dessa kommer vara utbytta och involveras barn kan även kön/ ålder vara lite korrigerad. MEN det är sanna berättelser. 

Jag hoppas med detta att fler där ute som lever i destruktiva förhållanden kan få ett uppvaknande och inse att ord e känner igen sig är det dags att lämna. Alla människor förtjänar det bästa. När man är i det kan man bli helt förblindad och inte inse själv hur illa man har det. 

Dessutom vill jag göra er hörda tjejer! 

Vill DU skicka in gör du det till min mejl linn.a@live.se ( skriv min berättelse i rubriken)

 

Sofia, sambon och mamman som hotade till abort.

 

Jag väljer att skicka in min berättelse till dig för att du tog upp ett viktigt ämne som behöver lyftas upp. Jag vill precis som du hjälpa kvinnor som är eller har varit i en destruktiv och våldsam relation. Jag hoppas att min berättelse kan vara ett stöd och en styrka.
Jag var i en väldigt destruktiv relation för några år sedan. Jag blev dagligen utsatt för psykisk misshandel av min dåvarande partner som ständigt sa att jag var värdelös och dum. Han ville isolera mig helt ifrån min familj och mina vänner så att han kunde ha full kontroll över mig. Efter ett år blev jag gravid. Graviditeten var oplanerad men jag älskade mitt lilla ”Pyre” från start. När jag berättade för min partner att jag ville behålla barnet, blev han ursinnig och kastade ut mig från vårt gemensamma hem. Jag fick flytta hem till min familj som var ett enormt stöd för mig. Jag hade inte klarat mig utan dem. Både min partner och hans MAMMA började hota mig och ville tvinga mig till en abort. Det slutade med att jag gjorde en tidig abort för att de båda hotade med att de skulle skada barnet om jag valde att behålla det. Jag gjorde det av kärlek till mitt ofödda barn. Jag ville inte att mitt oskyldiga barn skulle växa upp med hot och våld av sin egen pappa och farmor.
Detta är helt sjukt. Kom ihåg tjejer att aldrig låta er tryckas ner av NÅGON. Och i frågan om en graviditet är det ALLTID ni som bestämmer.
Kram på er och ta hand om er
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats