Tiingelinn – Linn Andersson

Mina favorit BH:AR

Hej finisar!

 

Inlägget innehåller adlinks !

Har i flera års tid fått frågan om jag kan göra ett inlägg med tips på mina favorit BH:ar som verkligen sitter bra, så tänkte att vi kör ett inlägg här.

 

Detta är underkläder jag själv har men vissa är i tvätten, vissa är urtvättade osv haha, så visar bilder från hemsidorna.

 

Skriver lite UNDER varje bild. Men kan säga direkt att bh-n på bild ett är min absoluta favorit. Haft exakt denna i 4 år! Verkligen kvalitet. Dock borde jag beställa en ny nu för man ser ja att den inte är ny precis, men som ni förstår är det bra kvalitet när den fortfarande sitter bra.

 

 

Denna Bh är med lite Push up vilket jag älskar sedan jag blev mamma och brösten ändrat sig lite hehe. Älskar hur vacker den är, perfekt under kläder. Den är bara 10/10.

Kom till denna beiga söta BH här. 

Finns även likadan i svart. Länkar den här. 

 

Sedan har jag denna söta från Hunkemöller som jag ÄLSKAR. Köper mycket hos dem. Tycker den är så fin med spetsen och allt. Brösten formar sig så fint med.

Länk till denna söta hittar ni här. 

 

Denna är en ny favorit jag köpte för ca 2 månader sedan. SÅ himla snygg, brösten blir helt perfekta och syns inte under kläder trots att den är svart. Finns matchande trosor till vilket är ett måste för mig.

Kom till denna här.

DÖR för denna morgonrock. Perfekt i sommar. Den är så söt! Har denna och en rosa från Victorias Secret och använder varje morgon. Så vackert elegant men även lite sexigt om man vill ju. Skaffade denna förra sommaren när jag var gravid om någon minst, haha. Men så himla skön och vacker.

Kom till denna här.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats