Tiingelinn – Linn Andersson

Juvelias ettårs kalas

Hej världens finaste följare!

Igår hade vi ettårs kalas för min yngsta lilla dotter Juvelia. Helt otroligt hur fort tiden går. Känns som igår hon kom upp på bröstet efter en brutal smärta.Nu har hon funnits hos oss i ett år och är så älskad av så himla många personer. Han inte förstå. Just nu ligger jag och skriver medan Simon sover bredvid mig och Juvelia sover i sitt rum, hur sjukt är inte det.

För ett år sedan låg jag på BB med min nyfödda lilla dotter. Gud så jag älskar henne.

Igår hade vi kalas och vi valde att ha det i Frövi hos min mamma eftersom det var helt fantastiskt väder och det kändes tråkigt med en varm lägenhet i stan. Kalaset blev helt perfekt verkligen. Jag hade ordnat allt för kalaset, köpt med galet mycket plock, fikat, pynt, allt.

Vi gjorde iordning 4 st plockbrickor med allt möjlig gott på. Tror verkligen det blev uppskattat. Sedan till efterrätt gjorde vi ett slott av glass. Tårta är ju i ärlighetensnamn inte så himla gott faktiskt. Glass slottet blev hur uppskattat som helst verkligen. Juvelia fick smaka och det var väldigt gott tyckte hon.

Efter fikat blev lilla ettåringen trött och somnade i vagnen. Då passade vi på att bada lite i poolen.

Juvelia var så glad hela dagen! Hon var med och öppnade paket, fick plaska och bada i sin lilla pool och all uppmärksamhet var helt på henne.. Hon är ju alltid glad min lilla tjej.

På kvällen ringde Tindra facetime som är iväg och campar med sin farmor.och farfar. Hon var så glad och söt och sjöng för sin syster och ville se vad hon fått i sina paket.

Moa och Eddie kom över med paket till henne med innan läggdags.

verkligen en helt helt perfekt dag.

 

Jag är så oerhört lycklig över min fantastiska lilla dotter.

Älskar henne och Tindra mest av allt.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats