Tiingelinn – Linn Andersson

En senkväll på balkongen 25 juli 2021

Hej finisar!

Här kommer ett inlägg från igår när jag, Simon och Fanny hade myskväll på balkongen. Alltså livet är lite för underbart. Nu är båda barnen hemma igen och då är livet som bäst!

Juvelia har börjat sova varannan helg hos sin pappa och Tindra bor ju varannan vecka hos sin som hon alltid gjort. Jämna veckor är de absolut bästa alltså! Jag är så lycklig detta är min bästa sommar i hela livet. Jag har äntligen hittat rätt när det kommer till kärlek, barnen är så fantastiska och vi har så mysigt tillsammans, allihopa. Älskar även att umgås med min syster, familj och vänner. Sommaren går så fort ju.

 

Igår kväll avnjöt vi plock som är det enda vi äter känns det som , haha, på balkongen i alla fall. Så himla gott och otroligt mysigt. Kan liksom inte sluta le när jag är med denhär killen. Min syster på det med och god mat. Ger kvällen 10/10.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats