Tiingelinn – Linn Andersson

Hockey för första gången

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er!

I fredagskväll var jag Tindra på sin första Hockeymatch. Jag har sett en tidigare på min kompis match när vi var typ 14 år gamla, hehe.

Med oss hade vi Therese, Ellah och Matheus! Tindra hade så himla kul med Matheus. De har verkligen funnit varandra efter vår semester på Skara Sommarland. Tindra och Matheus fick en varsin Lindlöven tröja som Simons lag heter. De var så himla söta med tröjan utanpå jackan, haha. Så fort spelarna skulle gå av i pausen sprang de dit för att vinka. Så fort det blev en tackling i sargen skrattade de jättehögt och så sprang de runt och lekte ” Hockey” haha. I pausen kom en man med en varsin matchpuck till dem, Snacka om nöjda , haha.

På kvällen när Tindra skulle sova hade hon tröjan som nattlinne och sa att hon önskar sig Skridskor och en klubba, haha. Hon fick rosa skridskor av Simon som födelsedagspresent vilket var väldigt passande.

Tyckte själv det var ganska mysigt att se matchen. Jag avskyr sport egentligen men blev ändå lite pirrig i magen när det var MIN Simon som spelade, hehe. Sedan är det ju alltid kul med sällskap av goda vänner såklart.

 

Fixade en tårta från Bullvivan till Simon som han tog med och bjöd sitt lag på. 

Älskar denna bilden!

Koncentrerad.

Redo för match tjejen!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats