Tiingelinn – Linn Andersson

En PERFEKT fredag med familjen.

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Idag är det söndag och snart börjar ännu en ny vecka. Tiden bara springer iväg känns det som. Haft en så mysig vecka med barnen och imorgon åker Tindra iväg för pappavecka igen. Man får ta tillvara på tiden.

 

I fredags hade vi VÄRLDENS mysigaste fredag. Hela dagen blev perfekt. Gick upp tidigt med barnen och åt frukost, borstade tänderna, klädde på oss och åkte iväg till förskolan en liten kortis. Tindra valde kläder själv och hårband och grejer, hehe.

Under tiden barnen var på förskolan var jag på frukost event med Almi på Mojo där även kaffe pralin var. Alltså det var så trevligt. Älskar alla tjejerna så härliga och goa. Hoppas på att kunna arbeta ihop med mojo och kaffe pralin. Gud vad goda praliner. Åt hur många som helst, hade velat köpa i helgen haha, men de har öppet vardagar. Fick med mig en liten ask som jag och Simon satt och mumsade upp i bilen senare.

För efter eventet åkte jag direkt och hämtade upp flickorna på förskolan och sedan åkte vi hem, hämtade Simon, badkläder och lite ombyten och rullade vidare till Linköping. Där mötte vi upp Hanna som tagit många vackra bilder på mig och mina tjejer tidigare. Hon är så jäkla gullig tjej verkligen. Barnen hade jättekul under fotograferingen då det var på en väldigt vacker plats och de fick kasta löv, springa och leka, Så gulligt! Var så varmt med vi hade sådan tur med vädret!

Efter det åkte vi och åt lunch. Blev pannkakor för barnen med 2 kulor glass och så delade de även på en chokladboll till efterrätt. Lyxade till det lite. Jag åt en så god sallad och Simon åt någon fisk han tyckte var god.

 

Efter det åkte vi till Linköpings badhus där barnen hade så kul! Gud vad mysigt det var. Juvelia ÄLSKAR att plaska och Tindra simmade med sina små armpuffar och så lekte de i barnpoolen. Så mysigt och så kul att båda tjejerna hade så himla roligt.

Efter det avslutade vi dagen med att åka till Brunneby Musteri. Ett favoritställe hos mig. De har så god cider, glögg, kryddor, pasta, sylt, juice, ja men verkligen så mycket godsaker. Tindra fick köpte lite fredagsgodis med.

Sedan rullade vi hem, åt middag lite snabbt och sedan somnade vi alla tidigt! Blev en intensiv men fantastiskt mysig dag. Barnen var utan att överdriva glada hela dagen. Inte en enda sur min. Gud vad jag kommer minnas denna dagen!

Så mysig utflykt till en närliggande stad, Behöver inte vara så avancerat.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats