Tiingelinn – Linn Andersson

Tidigt halloween firande

Hej finisar!

I lördags var vi hos min mamma på ett tidigt halloween firande, hehe. Var så mysigt att vi kunde få ihop det så alla kunde komma. Jag, syrran, brorsan, hans tjej, Simon med sin hockey och allt, haha och såklart viktigaste båda barnen.

Vi hade en jättemysig lördag förmiddag jag och barnen, sedan åkte vi ut runt lunch till Frövi där mamma bjöd på halloween lunch. Hon går verkligen alltid all in min mamma, så kreativ och duktig.

Barnen tyckte det var så kul och dessutom gott, hehe.

Efter maten gick vi ut och då kom mormor och morfar och var med och fikade utomhus. Min morfar tar cellgifter så de är väldigt försiktiga av sig. Var kula tt de i alla fall kunde komma över en stund ute. Tindra gömde halloween saker i trädgården som vi fick leta efter haha.

Blev även ett pumpakungen slott byggt och lite spöke som fick bo i slottet, hehe. Så kul idé!

En mysig lördag helt i min smak!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats