Tiingelinn – Linn Andersson

Floristen är igång

Hej finisar!

 

Har gjort massor med projekt i veckan med blommor och växter. Dels lite arrangemang att ställa utanför dörren. Det har egentligen inget med utbildningen att göra det har jag bara gått på känsla med. Sedan har jag pluggat en massa, blommor och deras påverkan under olika tidsepoker och igår band jag mina två första buketter. Har skickat in de för bedömning men räknar med att få göra om.

Det ÄR mycket mycket svårare än man tror verkligen! Herregud vilken teknik man måste ha just för att binda buketter. MEN det är kul och jag går ju utbildningen för att lära mig. Diplomerad florist utbildar jag mig till. SÅ himla kul.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats