Tiingelinn – Linn Andersson

Julmarknad i Dyltabruk

Hej finisar!

I lördags var jag och Simon på julmarknad i Dylta bruk. Så otroligt mysigt! Vi mötte upp min mamma, hennes sambo och min syster där. Var så otroligt mysigt. Jag ÄLSKAR verkligen julen så en tidigt marknad gjorde mig ingenting, tvärt om. Det var otroligt mysigt. Så mycket fina hantverk och framförallt massor med goda saker. Mamma bjöd oss alla på hemmagjorda piroger vi köpte där. Fanns med ren, lax, vego, köttfärs, massor med olika goda. Sedan smakade vi hjortronsylt ångrade så att jag inte köpte är ju gudomligt gott! Brända mandlar, marknadsgodis, vi köpte SÅ galet goda oliver. Alltså mums, vill ha mera NU! Sedan köpte Simon något torkat renkött de äter i Norrland. Såg så äckligt ut så tog inte kort på den. Inte när det var skivat då såg det ut typ som parmaskinka. Alla sa att det var så gott men vågade inte smaka med tanke på att jag är gravid.

Sedan fick vi en ostkaka av min mamma och jag köpte SÅ söta mössor till tjejerna av en dam som stickade. Små smultron blev tjejerna, hihi. UR SÖTA! Älskar sånt där ju. Mamma sa att vi hade sådana mössor när vi var små haha.

Nu har flickorna sprungit runt med mössorna här hemma och varit så söta i dem!

Längtar så efter julen och mer Julmarknader. Är så sugen. Vet att det bara är november men det är en bra tråkig månad ju. Julen är roligare, haha.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linn Andersson

      Haha ett utryck han ofta gör när han känner sig ” snygg ” tycker han ser snygg ut så med haha men förstår vad du menar påpekar det ibland jag med, han bah nej jag ser inte arg ut. Han hatar att le trots att det inte finns något så vackert i mina ögon som det.

stats