Tiingelinn – Linn Andersson

Veckan som varit

Hej finisar!

Förra fredagen var vi på lite event på slottet på morgonen. Jag hade med mig min lilla minsting Juvelia och hon fick sällskap av en ännu mindre liten kille som heter Harry.

Vi var på ett fik som heter Lill Annas slottscafé ! Så himla mysigt. Där fick vi frukost och satt och pratade med alla kollegor. Juvelia gick runt och charmade alla som hon burkar. Alltså så glad och lätt att ha med sig. Vi fick även skor från rieker. SÅ himla sköna skor. ÄLSKAR mina nya.

 

Annars i veckan så tvättade vi bilen, var iväg till återvinningen med kartonger och glasflaskor från våra Brunneby drickor och lite sådant. Juvelia och jag var även iväg på en fika med Lia och Vince. Brorsan sov sig igenom hela vårt besök haha.

Tänk att vi med har en sådan liten plutt snart. Helt ofattbart. Barn är tusan LIVET!

 

 

När Simon lagar middag, hehe.

   

Fika för vuxna och för barn

Liten gosa!

När jag och Simon tog en lunch på stan.

Jag åt soppa med jordärtskocka det var så otroligt gott!. 

Magen börjar komma fram

Lunch dejt med Alva mitt i en stressig jobbdag.

Från frukosten

En glad tjej med muffins i hela ansiktet. 

En pigg liten Harry

Tvättar bilen

Trött tjej

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats