Tiingelinn – Linn Andersson

Gender reveal gravid vecka 16

Hej finisar!

För 2 veckor sedan hade vi vår Gender Reveal. Då var jag gravid i vecka 16 . Tiden går sååå himla fort! Idag gick jag redan in i vecka 18. Helt sjukt alltså!

 

Fredagen vi hade festen så hade Simon och jag ett ultraljud 1,5 timme innan. Detta för att vi inte skulle tjuvkolla på lappen innan. Hade vi fått vänta en vecka eller så hade jag ALDRIG kunnat hålla mig. Inte han heller, känner oss, haha. Men nu hade vi inte ens tid att titta för vi hade så mycket att förbereda.

 

Vi gjorde ett privat ultraljud. Detta kostade 1100 kr. Det kändes så värt på många sätt. Men framförallt så fick Simon se sitt lilla barn, som visade sig vara en dotter hehe. Dessutom fick vi ju veta könet lite tidigare. Det är ju aldrig 100% ska jag tillägga men det var verkligen så fint att se honom där med barnmorskan.

 

Klockan 17:00 kom gästerna. Min vän Alva fixade så vi fick vara på City hotell i Örebro. Sjukt mysigt det blev HELT perfekt. Therese åkte och hämtade tårtorna. Eftersom vi inte visste könet förens en timme innan beställde vi två likadana tårtor. En med rosa innehåll och en med blått innehåll. Therese fick lappen med sig och ställde fram den rätta tårtan.

Sedan skar vi i tårtan, jag, Tindra och Simon. Vi hade tre tårtspadar, en skar på ena sidan, en på andra och en lyfte upp. Detta för att man annars kan se färgen på tårtspaden efter första ” hugget” när man ska flytta den. Tindra såg först av alla eftersom tårtan var i höjd med henne när vi lyfte upp. ” En TJEJ” ropade hon. Så himla lycklig då hon önskade sig en lillasyster till. Tårtan var verkligen så fin och så god. De kom från Bullvivan, vårt favorit ställe här i Örebro. De kan verkligen göra personliga tårtor efter önskemål vilket jag ÄLSKAR!

Sedan fikade vi. Jag och Simon hade bakat cupcakes och allt möjligt, vi hade frukt, chokaldfontän och massor med fint pynt. Vi fick hjälp av vänner att förbereda allting.

Sedan hade vi Kalle och Christian på plats som fotade allting och filmade så man inte behövde tänka på det själva.

 

Vi körde även en liten frågesport med frågor om mig, Simon och barnen. Så mysigt! Kvällen blev helt perfekt och vi överraskades med massor av fina presenter till den lilla i magen. Therese hade köpt en rosa body jag och Simon tittat på inne på polarn och pyret. SÅ gulligt av henne. Vi hade sagt att vi skulle köpa den om det blev en flicka när vi alla var på stan, hon var den enda som köpte en icke könsneutral present, hehe.

Vill ni se mer från vår gender reveal finns en video här på vår YouTubekanal.

 

Här nedan kommer massor av bilder.

 

Lilla Harry

Juvelia och moster . En överblick på några av våra gäster.

Present med lindlöven body såklart, haha.

Lagom stolt över dessa

Fina tårtan!

Precis innan

I stunden

Lyckan hos storasyster Tindra!

 

Vi är så glada över vår lilla dotter i magen!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa från Skåne

    Grattis till tjejen och lycka till härligt med tre flickor. Jag tror att du är en riktig flickmamma. Vet du det är bara 11% som får tre flickor på rad. Jag har tre flickor ock min ena dotter har också.Pojkar är det 14% som får tre på rad.

    1. Linn Andersson

      Tack snälla! Ja och mina är ju dessutom med 3 olika pappor, haha! Är så himla lycklig för min kommande lilla trio.

      Kram

stats