Tiingelinn – Linn Andersson

Julmarknad och sushi dejt

Hej finisar!

 

Redan slut på en helt underbar men intensiv vecka. Intensivt med mycket jobb och underbar för jag haft båda flickorna hemma hela veckan. SOM jag älskar dem. Vi har haft så mycket mys. Vi har bakat pepparkakor, vi har tittat på julkalendern, nissen har flyttat in och gjort massor av bus, hehe. Lyssnat på julmusik, pysslat, myst en massa och lagat god mat.

I helgen var Simon ledig hela helgen med. Helt fantastikt. Det dröjer tills det sker igen kan jag säga. Är så jobbigt med hans hockey och hur mycket tid den tar upp ibland, samt nu när han kommer resa iväg 14 timmar bort från mig ibland för matcher. MEN jag har valt en kille som spelar hockey och vill ändå stötta honom vilket jag gör otroligt mycket. Kanske inte kan gå på varje match men håller mig uppdaterad, ställer upp på väldigt många andra sätt osv.

Men till helgen, vi var igår på pyjamasparty hos Amanda Rosén och sedan åkte vi direkt till matmarknaden i Wadköping i Örebro. Barnen fick ha sina nya mössor från sin mormor med mimmi på! Så fina. Tjocka overaller med, Är ganska kallt hos oss nu och min mardröm är att mina tjejer ska behöva frysa. Vi testade viltsvinshamburgare där. Sedan åkte vi hem.

Hemma hos oss kom Lia, Vince och Louie förbi en sväng och lekte. Vi fick en så himla söt liten body och små tights av dem till lilla bebisen i magen. Så otroligt gulligt, med matchande dregglis till med.

På kvällen sedan tittade vi på julkalendern, åt pepparkakor och hade myskväll.

När tjejerna skulle sova åkte jag iväg till Sobi och träffade upp min ganska så nyfunna vän Alva och hennes lilla Philip! Vi hade lite tjejmys med god mat, trevligt snack och så en söt bebis! Har blivit vår grej att turas om att bjuda varandra på mat. Trivs så i hennes sällskap. En lättsam tjej som man alltid har tusen saker att snacka om med, som är godhjärtad, ja men det känns så himla mysigt.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hej, fattar att du tycker det tar tid med hockeyn, lite nyfiken hur det funkar, är hockeyn utöver annat jobb eller är det ett heltidsjobb om man säger som man kan leva på? Verkar som iallafall damidrott är svårt att leva på bara det, nyfiken på om det är samma för herrar.

stats