Tiingelinn – Linn Andersson

Söndag i Frövi – Första sparkarna

Hej finisar!

Idag har vi haft en jättemysig söndag med familjen. Vi åkte ut till Frövi där vi först var hos min mormor och morfar på lunch. Så trevligt och mysigt. Tjejerna blir helt till sig av min mormors fina speldosor. De tyckte även att det var  så kul att snurra i en fåtölj. Efter vi varit där en stund fick tjejerna åka pulka hem till min mamma som bor bara några ut ifrån mormor och morfar. Blev en kul överraskning för dem. De hade nog velat åka mer men tyckte att det var för kallt för dem med bara jacka och mössa och inte vinteroverall. Har nämt det förut, är livrädd att de ska frysa för det är personligen det VÄRSTA jag vet att göra.

Nästa gång ska vi ta med overaller helt klart.

Hos mamma fikade vi, drack glögg och hade jättemysigt där med. Blir så lugn när jag är där. Är ju mitt barndomshem där jag spenderat nästan hela mitt liv.

Min syster följde sedan med oss hem. Vi har ju äntligen ett gästrum i lilla radhuset nu och hon sover SÅ bra där säger hon. Älskar att ha henne hos oss. Varit min dröm att ha gästrum så man alltid kan låta folk komma till oss om de behöver eller bara vill.

Ikväll åt vi lite julmat innan det var sovdags för barnen och nu ska vi vuxna äta pepparkakor med ostar på och dricka glögg.

Just det, Simon kunde känna sparkar från lill-bebisen utanpå magen nu. Är gravid i vecka 18. ( 17+4) så otroligt mysigt och sådan magisk känsla för oss båda.

En perfekt söndag.

 

Första sparkarna

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats