Tiingelinn – Linn Andersson

Vi är tillbaka!

Hipp hurra! Vi är tillbaka!

 

Igår var internet killen här och fixade vårt internet! ÄNTLIGEN. Som vi har väntat på detta. Så nu är vi tillbaka. Får se om jag kan hålla mina 1 inlägg per dag. Kanske inte, men varannan i alla fall.

Veckan som varit har mestadels bestått av Vabb för oss. Blev en långdragen influensa / magsjuka men i slutet av veckan kunde vi äntligen träffa familj och vänner.

Min pappa var här och vi hade ” lilla julafton” sådär i januari, haha. Blev så lyckat. Även jag fick paket i helgen av min mamma och pappa, samt syster eftersom jag med fyllde år när vi var sjuka.

Vi har underhållit oss hemma med pyssel, lek och bus. Tjejerna ÄLSKAR att bada så det har vi med gjort. De fick så roliga badleksaker av min pappa som verkligen gick hem. Hade de fått hade de kunnat bada en timme varje dag.

Fick även hem mitt gamla prinsess-lego som jag ÄLSKADE som barn. jag och mina kompisar lekte med det upp i 10 års åldern. Varje dag efter skolan, det var SÅ kul. Tindra tyckte nog också det. I över 2 timmar satt hon och byggde och tyckte det var så himla roligt. Är som stora delar i det till skillnad från de prinsesslegon som finns idag. Här kan du sätta fast ett helt tron på en gång istället för att bygga själva tornet av små legobitar.

 

Hoppas allt är kanonbra med er!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. BMP

    Har ni lekrum nere? Och vardagsrum uppe? Ser så kalt ut nere. Filma och visa hur ni möblerat. Förra boendet hade du så fint.

stats