Tiingelinn – Linn Andersson

Restaurangbesök med barn, loppis och SPA hemma

 

Inlägget innehåller adlinks 

Hej!

Hoppas allt är jättebra med er!

Med oss är det toppen.  Här kommer lite uppdatering från veckan som varit. Har hunnit med en heldel om man säger så. Simon jobbar nu mera på sitt nya jobb och har hockeyn så vi ses otroligt lite. Han åker vid 07:30 och kommer hem ca 21:30 varje kväll så det är jag och barnen själva för det mesta. Dock är det en kort period tills hockey säsongen är över, längtar, hehe. Dock blir jag så stolt över honom då det går riktigt bra för honom med hockeyn nu.

Förra veckan var jag och barnen på restaurang en kväll med lite kompisar. Allt går att göra med barn förutom festa och resa runt jorden kanske. Livet blir så mycket roligare med de små liven, aldrig en lugn stund.

Vi har även förberett och haft en loppis hemma hos oss. Var superkul verkligen. Blev en lång kö på morgonen då vi hade covid restriktioner och släppte bara in några i taget. Var framförallt kul att träffa alla trevliga människor som kom förbi, det var helt klart det bästa på hela loppisen. Vi satte billiga priser för att verkligen bli av med allt istället och för att slippa frakta, samt roligare om folk skulle kunna handla. Själva grejen med loppis är ju billigt enligt mig, hehe.

Mår så himla bra av att inte ha samma överflöd av saker längre. Har svårt att göra mig av med grejer då det är sådant jag tycker om men man kan ju inte spara på allt. Tex behöver man inte ha 30 st nappflaskor. Samtidigt vill jag spara då det är sådant mina barn använder MEN man behöver kanske 5 st inte 30. Vi valde även att skänka bort endel som blev över.

Många frågar varför vi inte sparar till nästa barn och det har vi med gjort. Hon har redan allt hon behöver, samt att jag sparat kläder efter Tindra och Juvelia till Juvelia och till lillasyster i vårt förråd. Stora plastlådor från Ikea så vi har! Sedan är det alltid kul att kunna köpa lite nytt. Mode och stil ändras ju på 5 år som det kommer skilja mellan minstingen och Tindra. Men favoriter so de randiga från polarn och pyret de sparas generation efter generation, sjukt bra kvalitet på deras kläder måste jag säga.

Sedan har vi tittat på Melodifestivalen. Det älskar vi i vår familj.

Hade en så så så mysig helg med min syster och en nära barndomsvän. Loppis, mello, god mat, godis och massor av MYS! Simon var i Norrbotten på hockey match i helgen så blev perfekt timing för oss.

 

 

 

Tjejernas favorit badleksak de fick av sin morfar. De har en groda och en krabba som man bara häller i lite tvål i så gör de bubblor och spelar musik. Ni hittar dessa HÄR ( Adlink).

  

Kö till vår loppis

Fina porslinet hittar ni HÄR ( adlink)

Nybadade små tjejer!

Badrockarna hittar ni här ( adlink)

Gooos med min busfia

Taco mys i söndags.

Cooling som hittat mammas solglasögon. 

Tindras spa mys! Hon sa till mig ” Mamma jag är så torr” för hon ville bli blöt och bada, hahahaha! Så söt! Hela fruktfatet åt hon upp med. Samt vatten som jag låtit stå med hallon och sedan silat. Det går hem.

Jag är ingen sådan prektig person när det kommer till socker. Mina barn får äta en bulle mitt i veckan eller så. Men när det inte är kalas/ de är sjuka eller något annat speciellt försöker vi hålla godis och sötsaker borta i veckodagarna. Frukt är perfekt då, samt tex vatten med frukt i. Sedan får de juice ibland till frukost, små barn yoghurts osv, men ja frukt är en favorit även hos barnen!

Badkarsbricka hittar ni här. ( adlink)

Puss och kram

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats