Tiingelinn – Linn Andersson

Helgen – Vadstena spa med syster och kompis

Hej finisar!

I helgen hade Simon som vanligt massor av hockey träningar och matcher nu såhär i slutet av säsongen. Dock hemma vilket är skönt men jag hade fullt upp ändå, haha. Är skönt att han kan ha sitt och jag kan ha mitt, men ibland önskar man att vi skulle få mer tid ihop just på helger främst.

I fredags var jag hemma med Juvelia som jag alltid är på fredagar. Mina barn är alltid hemma då, så vi får en extra dag ihop , det älskar jag. Vi tog först en promenad hemma i vårat område där vi bor. Sedan mötte vi upp en snygg nyfrissad moster Fanny på stan , strosade lite och åt lunch. Juvelia åt innan vi åkte in till stan men hon ville minsann mumsa oliver på restaurangen som hon sa var ” vindruvor”. Hon älskar vindruvor men jag tycker det är så läskigt så jag delar de alltid på mitten innan hon får äta, men oliverna var kul. Lite roligt att hon gillar oliver och är 1,5 år. Jag var likadan som barn, majs, oliver och äppeljuice och det är precis samma med Juvelia. Hon är helt helt tokig i majs.

 

Fredagkväll när jag blev barnledig åkte jag och Fanny in till stan och fixade våra naglar ihop inne i stan igen. Sedan kom Amanda hem till oss, vi åt lite plock och la oss tidigt som pensionärer.

Lördagen åkte jag och mina brudar till Vadstena där vi unnade oss lite spa. Kostade 650 kr per person plus maten för dagspa. Tyckte inte det var så farligt. Himla mysigt var det om inte annat. Skönt att slappna av lite.

På lördagkväll tittade jag och Simon på melodifestivalen. Min mamma var på plats så vi såg henne flera gånger på Tv:n i publiken. Bästa deltävlingen hittills enligt oss.

På söndagen åkte Simon iväg på hockey, jag hade lite planerat men det blev inställt så jag tog en tur till Marieberg, köpte en present till en kompis och åkte hem till henne och hennes sambo och fikade. Vi hade så himla mysigt. Vissa vänner vet man att man kommer ha hela sitt liv. Fick även med paket till mina tjejer som var sena julklappar och en födelsedagspresent till mig! Så gulliga. Blev värsta present stunden, haha.

Hemma på kvällen sedan, kom tjejerna hem, vi gosade lite innan det var sovdags och de lekte med sina leksaker de fick.

Så ja, en himla mysig helg.

Snygg moster!

Busunge!

MUMS!

Restaurangen ligger på stortoget i Örebro och heter Fratelli.

 

Spa mys!

Börjar bli en himla stor kula nu. 

Magen dokumenterades ordentligt inne på spat. 

Lunchen

Fanns så god svartvinbärslemonad. 

Fint citat!

Så underbart fint i Vadstena!

Vår favorit Linda!

Mello mys

Mina fina rosor från Simon som fortfarande är såhär fina! Imorgon har jag haft dem i 2 veckor.

Magen!

Kjolen hittar ni här. Finns även i brunt ( Adlink )

Toppen hittar ni här. Även den finns i brunt. ( Adlink)

Är just nu 20% på båda och koden LINN ger er 10% till.

 

Så mycket nytt sött på newbie !

Överlycklig!

Väldigt nöjd tjej här med, Hon hade med sig pepparkakor hon dekorerat hos sin farmor och farfar hem.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katie

    Det är så roligt när du ofta skriver att pensionärer lägger sig tidigt. Jag bor på en gata med många pensionärer. Majoriteten här är pensionärer. Ingen lägger sig före 22.30. Jag däremot lägger mig 20.30 ? den enda pensionären som jag känner som lagt sig innan 22.00 var min farmor. Fast du kanske tycker 22 00 är tidigt. Det vet jag ju inte ?

    1. Linn Andersson

      Hahahaha! Jag tänker att 22: 00 och tidigare är ” tidigt ” . Men är helt enkelt vi med småbarn som lägger sig tidigast helt slut. Men pensionärer vaknar tusen tidigt ? Eller hehe ?

      1. Katie

        Haha det beror nog på vad man har för jobb. Här är vardag och gå upp 5.00 och då känns iaf för mig 22.00 sent o gå o lägga sig ??
        I min familj vaknar vi fem oavsett dag. Såväl människor som djur ?

stats