Tiingelinn – Linn Andersson

Vecka 8 2022

Hej finisar!

Idag är det onsdag. Solen skiner och det är så mycket vit vacker snö ute som glittrar när strålarna träffar den. Får se hur länge snön håller sig kvar.

Tjejerna kom hem i söndagskväll och veckan har bara sprungit förbi! Redan onsdag. Vi har valt att köra 3 rätter med Hello fresh denna veckan. Det har varit så mysigt och hittills väldigt uppskattat av barnen.

I måndags åt vi Fläskfilé med potatis och sås och igår blev det halloumi tacos. Tindra sa att det var det godaste hon någonsin ätit. Hon älskar halloumi och både jag och Simon kan bara hålla med, blev så gott. Vi kompletterade med lite fler grönsaker än vad som hörde till och så. Perfekt att spara och laga på egen hand någon annan gång. Man fick verkligen inspiration. Dock tycker vi rätterna är ganska små. Vi har för 4 personer och då är två av de 4 personerna 4 och 1,5 år men all mat tar slut, hade räknat med lite matlåda men annars är vi så nöjda.

Sedan har min maskin kommit som man skummar mjölk i! Den är SÅ bra och nu dricker jag minst en chailatte om dagen.
Här är en länk till maskinen jag köpt ( Adlink) . DYR men just nu på rabatt så passade på då jag velat ha en under en längre period.

Vad har vi haft för oss annars? Vi har planterat lite frön, vattnat blommor, lekt, haft hemma-bio mys och bara haft det bra helt enkelt.

Igår var jag iväg på en gravid fotografering hos Amanda Rosén. Ni ska få se bilderna, de är helt magiska!

 

Magen och en chailatte

Redo för gravidfotografering 

Små palettblads fröer som kommit upp.

Frukost och så glad när hon fått välja tröjan själv. Den kommer ifrån HM.

Samma med lill-tjejen! Hon älskar att äta. 

Halloumi tacos. Inte den vackraste bilden mitt i vardagen men så gott! 

Lite sol i det fina vintervädret. 

Tjejerna som väntar på att få åka till förskolan. 

Gravid-mage i sista dagen på vecka 29.

Fläskfilé med potatis och gräddsås.

 

Puss och kram på. er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Flickorna har så fina kläder till förskolan ? jag kör med ärvda kläder dit för att de fina Newbie kläderna inte ska bli förstörda av målarfärg, köttfärssås eller liknande ? så olika man gör ?❤❤

    1. Linn Andersson

      Tack snälla! Jag tänker typ att kläderna ska användas istället. Samt Juvelias är mycket ärvt efter Tindra hehe. Sedan har vi fått så mycket kläder så vill att allt ska användas. Har haft kläder som vuxits ur med prislapp på. ❤️

      1. Kate

        Jag använder också de fina kläderna ? men hemma. Vi byter alltid kläder direkt efter förskolan då jag har nedsatt immunförsvar försöker jag göra allt jag kan för att inte få hem smitta så vi använder fina kläder hemma med men inte dyra kläder på förskolan. Visst har hon polarn och Pyret o Newbie på förskolan men då är det ärvt. Här har vi inte så mycket kläder att det inte hinner användas så det är inget problem här ? jag gillar inte för mycket leksaker osv så kläder o så har vi mer lagom av ? det mår jag bäst av ?❤

stats