Tiingelinn – Linn Andersson

Mys med vänner och olycka.

Hej finisar!

Igår var Simon iväg som vanligt match så jag och tjejerna hade en mysdag ihop. Tindra kom hem efter att ha sovit hos mormor. Hon skulle spring min och krama mig, hon var så glad och söt och så ramlar hon i hallen och slår hakan rätt i skohyllan. Sedan märkte vi efter typ 5 min att hon blödde så vi satte på ett plåster snabbt.

Ringde sedan till en barnsjuksköterska och rådfrågade om det behövde sys men hon hade låte svårt att bedöma så vi tog det säkra före det osäkra och åkte till jouren. Det gick jättebra och behövde inte sys som tur var. Usch tycker så synd om mina barn när de gör illa sig. Gör ont i hela min kropp om det så bara är små skrapsår.

Sedan tillbrigade vi dagen med våra vänner i deras nya hus. Så mysigt. Tindra och Juvelia älskade deras söta lilla katt. Är bara för barnen att träffa djur inför om man i framtiden vill skaffa djur till familjen för att se allergier osv. Dock behöver man ju tillbringa mer än några timmar med djur för att veta sådant men det är ändå bra att se.

På kvällen sedan hade vi lite myskväll med fruktfat som Tindra fick vara med och bestämma och skära upp frukter till. Brukar ofta mysa till det lite extra innan hon ska på pappa vecka.

Ibland säger hon ” Mamma varför säger du att du älskar mig så mycket, jag vet ju redan det , det kommer jag aldrig glömma bort”.

Man kan aldrig säga för många gånger till sina barn att man älskar dem. Har lovat mig själv att fortsätta med det även när barnen är stora och vuxna. Är en väldigt känslomässig person, för mig är det viktigt att kunna uttrycka och visa känslor på olika sätt.

Kommer alltid vara stolt över mina fantastiska barn.

Här är busungarna inne på toan och leker. 

Lek med Theo!

Söta lilla Sia!

Lite kvällsmys.

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats