Tiingelinn – Linn Andersson

Tisdag

Hej finisar!

Igår är jag var barnledig passade jag på att mysa lite med en tjejkompis.

Vi tog in på ett litet mini-spa här i Örebro där vi var helt för oss själva. Så mysigt. Vi låg och pratade , badade och hade det så trevligt. En barndomsvän jag är säker på kommer finnas i mitt liv så länge vi lever.

När vi skulle gå därifrån kände vi doften av vitlöksbröd och blev så himla sugna. Vi tog en lunch på moccadeli som är standard ställe att vi går till och där fanns vitlöksbröd så det beställde vi in med och unnade oss med lite iste till maten, MUMS!

På eftermiddagen hämtade jag Tindra en sväng. Vi åkte och köpte blommor till en skoluppgift jag ska göra idag. Samt att hon fjäskade till sig lite mer blommor än tänkt, hehe. Gula franstulpaner valde hon och en hortensia.

När vi kom hem lagade vi lite mat ihop och när hon åkte hem till sin pappa igen tog jag ett bad innan Simon kom hem, då såg vi finalen av ” True love ” ihop.

Idag håller jag på att beta av en lista med massor av saker. Har hunnit jättelångt nu på morgonen så det känns verkligen lovande.

Snart bara det roligaste kvar, blomsterarrangemanget!

Ikväll har Tindra gympa så får se om jag eller hennes pappa går med henne på den. Hon har en helt ny dräkt med mimmi på som hon fått av mormor och är så stolt över att få ha på sig.

 

Nu ska jag fortsätta jobba tills kl 15:30 när jag börjar rulla mot förskolan idag.

 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats