Tiingelinn – Linn Andersson

choklad, blommor och massor med gos

Hej fina ni där ute!

Hoppas allt är bra med er.

Igår åkte jag och hämtade min minsta älskling på förskolan. Hon var ganska så smutsig efter massor av utelek i leran så blev ett bad för henne och en tvätt för overallen.

 

På tal om det, förstår inte hur man kan bli grinig som förälder för barnen är smutsiga när de har varit ute och lekt. Barn är ju barn, de ska få leka och ha roligt. Folk ifrågasatte varför mina tjejer har kläder från polarn och pyret och newbie till förskolan och för mig är det jättekonstigt hur man kan lägga sig i vad andra kläder sina barn i. Viktigaste är att de har kläder och inte fryser som är sköna att leka i. Jag tycker tex polarn och pyret är perfekt till förskolan. De är bra kvalitet so klarar flera tvättar, slittåliga och deras ytterkläder är med jättebra. De och Lindbergs brukar vi köra på. Man kan ju köpa begagnat med och komma undan billigt.

Förstår inte intresset i att lägga sig i vilka märken man har på barnkläder. Vi har både hm, Kappahl. polarn, Lindex osv. Bra kläder att leka i helt enkelt. Sedan vill jag att de kommer till användning istället för att samla damm i en garderob.

Hur som helst, jag och Juvelia åkte förbi kaffe pralin och köpte lite chokladpraliner och semlor med vitchoklad och hallon! MUMS!

Köpte även hem granatäpple och granatäpplejuice som jag fick tips av min vän och kollega ska vara väldigt järn berikat. Så gott dessutom så verkligen en bra grej.

Idag är Simon ledig från hockeyn så efter våra jobb ska vi laga mat ihop och bara mysa!

 

Så vackra snittblommor . Älskar färgen! Ranunkel heter de. 

Massa gött!

Mammas hjälpande hand!

Denna fina hortensia valde Tindra åt mig. 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabina

    Jag har Ldrig förstått vad folk menar när de säljer begagnade barnkläder och skriver att det finns fläckar och hål men passar som dagiskläder. Skulle aldrig låta mina barn gå med trasiga och fläckiga kläder till dagis/dkola. Lika lite som jag själv inte går med det till jobbet. Helt och rent lärde min mamma mig när jag var liten.

    1. Linn Andersson

      Håller med! Skulle heller aldrig låta mina barn ha förstörda kläder till förskolan.

      Kram

  2. AnnaBelle

    Tänkte bara tipsa om att granatäpplejuice innehåller så pass lite granatäpple (typ 10-15%) så det är bättre att dricka apelsinjuice faktiskt!?

stats