Tiingelinn – Linn Andersson

Busiga döttrar och ett första möte

Hej finisar!

Idag är det onsdag vilket innebär gympa för Tindra. Det är min tur att vara med som förälder idag och hålla i gympan tillsammans med en förälder till. Kommer nog gå bra hoppas jag, hehe.

När jag var yngre höll jag i danslektioner för barn som var yngre vilket var himla kul. Min mamma är idrottslärare för barn på lågstadiet så borde ha det i mig kan man tycka. Tindra älskar sin gympa.

 

Igår var tjejerna hemma från förskolan då Tindra i förrgår natt hade hosta. Det blev massor med bus här hemma. De har börjat att gå ihop sig. Tindra busar upp Juvelia och de båda sitter och skrattar, så kul att se.

Gjorde ett fruktfat till oss och så grå Tindra och nallar två meloner. Sedan sitter tjejerna i trappan och äter melon och skrattar. När jag säger ” nej men tokungar” skattar de ännu mer. Sedan triggar Tindra igång Juvelia att säga ” bajs” och hon blir överlycklig för hon lyckas säga det så de sitter i kör och ropar ” bajs” och skrattar.

Tindra fick även baka lite muffins igår och båda tjejerna lekte med lego. Tindra med sitt Belville efter mig och Juvelia med duplo. Så kul att se Juvelias utveckling just nu. Duplo är verkligen en favorit. Tindras med såklart, man märkler mer och mer i finmotorik. Hon är otroligt duktig på att pyssla, bugga och vara koncentrerad.

Har även träffat Simons mamma. Hon känns som  en helt fantastik varm och fin person. Är så glad att vi äntligen träffats eftersom hon är farmor till det lilla livet som ligger inne i min mage och gror. Eller gror och gror. Nu ska bara lite organ bli klara samt att hon ska lägga på sig vikt sedan är det dags! Två månader kvar nu. Imorgon är det prick 2 månader till beräknad födsel.

Fick så fina Tulpaner när hon var här med. Tindras favoriter dåd e är tvådelade i färg.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nala

    Har du tänkt på att Linn + Simon blandat kan bli Lion? Alltså lejon på engelska. Ni som dessutom gillar lejonkungen ? Liona hade varit så fint och unikt namn.

    Tindra, Juvelia och Liona. Blir galen det hade varit så gulligt. Lilla Lejonet Liona.

    Men oavsett vad ni väljer blir det nog helt perfekt!

stats