Tiingelinn – Linn Andersson

Veckan som gått , dags för gympa igen E

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

 

Veckorna bokstavligt talat springer förbi!

Förra veckan Var vi iväg på Tindras gympa och idag är det dags igen. Juvelia ska med och springa runt dessutom, haha. Men det brukar alltid gå bra. Frågan är om Tindra eller jag får mest träning. Som höggravid med en lillasyster med sig är det inte alltid det lättaste, men som sagt det brukar alltid gå väldigt bra.

Vi hade en himla mysig vecka förra veckan. Träffade familj och släkt. Vi åkte ut till min mormor och morfar i Frövi där vi blev bjudna på våfflor och barnen hade så kul. Lekte både ute i dela stora trädgård men även inne. De har kvar en barnstol sedan min mamma var liten som går att vicka ner på golvet och gunga i. Den har även jag och syskonen haft mycket roligt med. Så himla smart egentligen. Den är väl sisådär 49 år gammal, hehe.

Jag och Tindra hann även med lite ”Tindra och mamma mys” bara vi två. Jag frågade henne vad hon ville göra, om hon ville åka hem och pyssla, eller vad hon var sugen på. Hon svarar ” Mamma kan vi inte snälla åka till Bullvivan”. Tyckte det var så gulligt att hon kom ihåg namnet på fiket. Det är ett fik vi åker till då och då. Brukar beställa barnens tårtor där bland annat. Vi åkte dit, fikade och så efteråt ville hon åka till ” blomsterlandet” som hon med kan manet på, för söt! Hon älskar att få gå och titta på fina blommor och frågar alltid vad de sorterna hon gillar heter. Ibland får hon även köpa sig en blomma. Tog med henne till en annan blomsterbutik i Mosås. Hon blev överlycklig och fick dessutom hjälpa till att vattna där. De hade regnbågstulpaner som hon ville köpa till sin pappas födelsedag så vi åkte tillbaka senare till helgen så hon fick köpa dem. Hon är så smart nu min lilla tjej. Kommer verkligen ihåg saker och påminner. ” Glöm inte att jag skulle få köpa regnbågstulpanerna”. Gullunge!

Sedan sov Tindra en första natt i mammas nya lägenhet. Där hjälpte hon till att måla en vägg, hade klätt ut sig med min mammas kläder och pusslade ett 160 bitars pussel. Så duktig och så bra koncentration.

 

Vi köpte även en grill i veckan, jag och Juvelia delade på en glass i solskenet utanför Willys, grillade massor med god mat, var ute och gick med Tindras ” hund” och mycket annat mys.

 

Tindra med sina nya hästar att måla som hon fick av Simons mamma.

Och Juvelia med sin nya lilla ritplatta som hon fick. 

Barnen brukar få borsta tänderna själva efter att jag hjälpt dem. Båda två tycker nämligen det är så kul, haha.

En chailatte till mamman. 

Tindras favorit fika, en chokladråtta!

Citronträd var spännande.

Nya blommor i mammas krukor.

Redo för gammalemormor och gammelmorfar. 

Gung gung

Hälsa på hos mormor

Min helgbukett och helggodis!

Gooos med mammas mage

Lite gott grillat 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats