Tiingelinn – Linn Andersson

Mys och plantering av blommor

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er! Med oss är det bra. Ligger i fas med jobb vilket känns så skönt och har hunnit gosa med Juvelia. Denna vecka Har Simon varit förkyld och tappat rösten helt så han har varit hemma nästan hela veckan stackarn men nu är han äntligen bättre.

Igår så fikade jag med en tjej jag inte träffat på flera år. Sedan vi sågs har hon blivit mamma till och med så ni kan ju tänka er. Var så kul att träffa henne, vi är varandras största motsatser men tänker ändå så himla lika om mycket som värderingar och sådant.

Sedan har Juvelia och jag planterat lite. Men gjorde det mesta när hon lagt sig då hon gärna vill kasta runt med jorden, hehe. Men hon var å ett strålande humör hela dagen, så mysig och så busig. Älskar när hon går runt och bara är eller vad man ska säga. Hon har blivit så duktig på att prata. Är otroligt stolt som mamma. Men det är jag ju alltid över mina barn, hehe. Antar att andra föräldrar kan relatera där.

Värsta jag vet är när man ska hålla på och tävla med barnen. Jag är verkligen bara i nuet med mina tjejer, hetsar aldrig till något, Tindra har slutat med napp när hon själv ville, samma med blöja, ord och gång har bara fått komma när det kommer. Läser och sjunger mycket för tjejerna men annars har jag aldrig” tränat dem” och kommer aldrig göra om det inte skulle behövas någon gång, dvs att någonting skulle vara jättesent och man behöver träna.

 

Har även gått in i graviditetsvecka 35 så har köpt hallonblads te som ska hjälpa mot blödningar osv. Vet inte om jag tror på sådant men det kan ju aldrig skada i alla fall.

Än har vi rätt mycket kvar att fixa inför bebis ankomst men är ju även en månad kvar så. vi borde hinna.

Magen vecka 35

Lite påsk fint!

Lite kvälls gotte en torsdag.

Krukorna har fått lite nya blommor med. Får frågor hela tiden vart de går att köpa. De kommer från Majas Cottage. En andel går till barncancerfonden och de säljs i lite små blomsterbutiker, heminredningsbodar osv. Även på deras hemsida. 

Palettblads stickling i min fina vas jag fick i födelsedagspresent av min mormor och morfar 

Min fina sambo som fått glasögon. 

En till bild på magen.

Frukost.

Gooos!

Hjälpreda.

Har förädlat Dahlior med. 

Redan fått upp ett litet skott. 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats