Tiingelinn – Linn Andersson

Min babyshower med lillasyster

Hej finisar!

 

Hoppas allt är jättebra med er!

Igår blev jag totalt överraskad med en babyshower och kan med handen på hjärtat svära på att jag inte hade den blekaste aning om detta. Blev helt paff. Stod nog bara och glodde för fattade inte vad som hände, haha.

Jag och Fanny skulle mötas upp vid Stadsträdgården och ta en lunch, var supertaggad och hungrig. Blev dessutom lite sen för att Simon hade bilen och åkte runt och skulle fixa saker då hans bil gått sönder så stackarna hade stått och väntat på mig.

Sedan kom vi in jag och Fanny och jag blev så chockad, haha. Hade verkligen ingen aning som sagt. Hade sagt till fler av mina vänner att de inte behövde fixa något för mig då jag redan fått 2 fina babyshower men blev så glad att jag fick en såklart. Min mamma var också med och min syster då såklart.

Vi fikade inne i växthuset och lilla bebisen i magen fick så fina presenter.

Efteråt gick jag, Fanny och Amanda ut och tog en lunch på stan och tittade lite på inredning. Blev en toppensöndag.

Har fortfarande svårt att smälta allt som hänt. Blev en helg med så mycket intryck och får nästan tårar i ögonen av att tänka på att mina vänner gjort så fint för MIG. Är så tacksam.

Igår kväll kom Juvelia hem och tyckte minsann att blöjtårtan var till henne med snuttisen i, hehe. Sedan fick jag så mycket sammandragningar på kvällen. Superjobbigt verkligen så efter middagen la jag mig i ett bad men det fortsatte. Försvann när jag skulle sova och inte haft något mer idag så det är skönt.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Jättefint ??? du kan skatta dig lycklig som har sådana vänner ?
    Önskar att jag också haft det ? Så njut! ❤❤❤

stats