Tiingelinn – Linn Andersson

Ledig fredag och Matmarknad

Hej finisar!

I fredags var barnen lediga från förskolan, det är de nästintill alla fredagar de är hos mig. Så himla mysigt att förlänga helgen lite tycker vi. Det var strålande sol och vi tog bilen in till stan för att gå på matmarknaden som var på tillfälligt besök i Örebro med mat från hela världen.

Vi köpte så mycket gott med oss hem, framförallt oliver. Mums är det godaste jag och Simon vet. Köpte massor men de är redan slut tyvärr. Hade så gärna velat köpa sådana goda oftare. Tjejerna fick något spett med potatis de tyckte var gott och så testade jag och Simon lite olika maträtter och Tindra älskade langos. Vi köpte även sådana franska macrones och tjejerna åt upp alla direkt, fick smaka en, haha. SÅ goda!

Nu längtar jag tills ledig fredag och helg med alla mina underbara tjejer igen. Intensivt men alldeles underbart.

 

Tjejernas underbara linnen. ( Adlink) 

Belles söta body Simon köpte till henne.

Matchande solhatt ( Adlinks)

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats