Tiingelinn – Linn Andersson

Mormor och morfars trädgård i maj

Hej finisar!

I fredags var jag och Belle hos mormor och morfar en sväng. Vi blev bjudna på lunch. Så himla gott. Har älskat att äta köttbullar med potatis med lingonsylt hos dem sedan jag var liten. Mormor gör Bode egna köttbullar men även sylt, MUMS! Har alltid en burk med mormors lingonsylt hemma i kylskåpet med. Verkligen uppvuxen med den så tycker inte köpt är speciellt god, smakar bara socker.

Sedan myste vi med Belle och var ute i deras fantastiska trädgård och tittade på alla fina blommor som kommit upp. Morfar är verkligen min förebild när det kommer till växter och blommor. Vill lära mig ALLT inom detta.

Här kommer lite mysiga bilder från dagen och deras trädgård.

 

Japanskt körsbär

Doft magnolia

Närkes landskapsblomma som är fridlyst. Men på sin tomt får man plocka. 

Silvergran

Älskade morfar

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats