Tiingelinn – Linn Andersson

Marknadsafton – träffa polisen

Hej finisar!

I torsdags var barnen lediga från förskolan. De brukar alltid vara det på fredagar men på fredagen var det avslutningsträff med Almi och alla influenser kollegor så barnen fick gå kortdag på fredagen.

Det var marknadsafton i Örebro. Så mysigt. Jag trodde det skulle vara några butiker som ställt ut lite men det var en stor marknad. Vi gick på marknaden med min mamma och Simons mamma. Så trevligt. Barnen var så glada. Tjejerna fick såpbubblor av partier som stod med på marknaden och Tindra fick även popcorn. Vi köpte Oliver på marknaden och Simon köpte lite korvar från olika djur.

Sedan lunchade vi på fratelli som är ett favoritställe. Höjdpunkten för barnen var att få sitta i polisbilen med blåljus på. De fick även sådana gnuggis tatueringar av dem och en varsin klubba att spara till helgen. Tindra var verkligen så stolt efter att ha träffat riktiga tjejpoliser.

När vi kom hem sent på eftermiddagen var vi så trötta så vi såg på film och myste allihopa i soffan. En toppendag helt klart.

Barnen och jag åt även dessa goda potatisspett. 

Glad och stolt

Tindra

Lillasyrran fick hoppa in

Är förresten helt KÄR i min söta vattenflaska med smaker till. Så gott smakar som vitamin well men betydligt enklare med en liten brustablett att slänga ner i vattenglaset eller vattenflaskan.

Har en rabattkod om någon är sugen att testa och den är WD10LINN och ger er 10% på hela hemsidan.  ( Reklam) .

Smaken youth är så god! Smakar som iste. 

PUSS OCH KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats