Tiingelinn – Linn Andersson

Goboken

Hej Finisar!

Detta inlägg är i samarbete med Goboken.se

Säger bara en sak, nostalgi! När jag och mina syskon var små var vår mamma medlem hos goboken, är uppvuxen med att det ramlat ner nya spännande böcker att läsa i brevlådan som barn. Läsning är så viktigt och främjar språket hos barn massor.

Jag har läst så mycket för Tindra sedan hon var ca 8 månader men man kan börja ännu tidigare. Samma med Juvelia, hon har stort intresse för böcker med djur just nu. Jag och Simon läser varje kväll för båda tjejerna som rutin innan läggdags. Det är verkligen så otroligt mysigt att krypa ner i Tindras säng med en bok, en av dagens höjdpunkter.

Goboken har olika små bokklubbar man kan bli medlem i. Tex Disney klubben för Tindras ålder. Vi har massor med böcker redan från just den.

En grej jag älskar är att goboken har olika härliga välkomstpaket för just dig och din familj. Välkomstpaket gravid , välkomst paket bebis, välkomstpaket ettåring osv, Tycker det är fint och man får känna sig lite speciell när man blir medlem för det är väldigt fina presenter man får.

Börja läsa tidigt, tidigare än du tror 

Det jag visar er här idag är böcker för bebisar. Redan vid några månaders ålder kan du börja läsa för ditt barn, egentligen direkt från födseln men vid några månader så får bebisen verkligen ut något av läsningen. Böckerna här är prasselböcker med olika färg, textur och med praktiska utformandet som ett barnvagnshänge tex. Alltid en liten prasselbok med sig.

Böckerna är mjuka och ger ifrån sig olika prasselljud som bebisar gillar när de känner på boken, finns även med bitleksak på, en spegel och annat roligt för bebisen att upptäcka.

 

Välkomstgåva

Tycker det är otroligt fina små barnböcker. I boken ” hjärtat mitt” som är en av böckerna som följer med i välkomstgåvan finns en liten förteckning i början av boken vad som passar för vilken ålder, redan från 3 månader finns det upp till ett år.

Klicka här för att spana in välkomstgåvorna. Finns olika paket att välja mellan och det enda du betalar för är frakten. Att prenumerera på paketen kostar 210 kr plus porto, läs mer om det på hemsidan.

Vi är så himla nöjda med denna bokklubb. Perfekta presenterna till någon som väntar barn med. Mysiga stunder för föräldern och bebisen första tiden hemma.

 

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats