Tiingelinn – Linn Andersson

Sista dagen på naturskolan FÅGLAR

 

Hej finisar!

Tindra sov hos oss till igår så på morgonen avnjöt vi en god mysig frukost innan vi begav oss mot sista dagen på naturskolan. Fredagens tema var fåglar så vi gick ut och spände fåglar och hittade en heldel. En Häger bland annat som var väldigt stor och häftig tyckte Tindra.

Blev även lite pyssel i form av skapande med trolldeg. Tindra gjorde två fågelägg och jag, Simon och mamma försökte hjälpa henne att skapa en fågel, en gräsand, och en bäver som hon sedan fick måla. Går att diskutera vem som hade mest talang inom det, haha.

Lilla Belle sov sig igenom allt.

När vi kom hem åt vi lite godis och hade lite mys fredag då regnet kom. Sedan åkte Tindra till sin pappa igen och då satte jag och Simon på ” Spökjakt”. Till det mumsade vi på Oliver och chips. Sedan på kvällen åkte vi en liten runda med bilen för att lugna ner Belle och när vi kom hem lagade han en sen middag till oss. MUMS.

Inatt har Belle sovit ganska oroligt men jag känner ändå att jag är ganska pigg nu, tillräckligt för att starta dagen.

 

Belle i Tindras gamla kläder

Häger

Spanar

Fialotta bus

Lite skörd i trädgården! Orange:a hallon. ( Är inte hjortron utan Hallon) .

Lite snacks.

Simons goda pasta!

Riktig kock man har till sambo.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats