Tiingelinn – Linn Andersson

Belle 4 månader

Hej finisar!

I morse var vi iväg till BVC en sväng.

Jobbet har börjat och barnen har börjat förskolan men fick ta en paus och åka till BVC med min lilla donna. Stora tjejen! Förra veckan lärde hon sig rulla. Vår BVC sköterska sa att det ska de kunna vid 6 månader men att det blir allt vanligare att bebisar lär sig det redan såhär tidigt.

Vilken utveckling hon gör. Nu kan hon börja se färger och ha mycket bättre syn, hon lärde sig som sagt att rulla både från rygg till mage och mage till rygg förra veckan och nästa steg är att få börja smaka på lite annat än mammas goda bröstmjölk. Ska bli så kul att se hennes relationer på allt.

Hon vägde in på stadiga 5860 gram och var hela 62 cm lång. En stor tjej. Tycker det är kul att jämföra med stora tjejerna med. Tindra var nästan exakt lika lång och samma vikt vid 4 månader, och Juvelia var lite mindre.Men lika perfekta är de alla 3.

Vid 4 månader var Tindra 61,5 cm lång och vägde 5840 gram och Juvelia var 57 cm och vägde 5275 gram.

 

Blev en månadsbild med mina egna dahlior denna månad, lite extra kul att kunna plocka in från trädgården.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats