Tiingelinn – Linn Andersson

Skörd från trädgården , diamantring till mig själv

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er!

Med mig är det bra. Veckan har susat förbi. Samtidigt som jag jobbat järnet har vi även hunnit ha Tina här på besök. SÅ mysigt. Det är Simons bonusmamma från Luleå som varit här. Vi har haft det så bra med henne. Hon är så himla fin mot både mig, barnen och såklart Simon.

Har hämtat barnen tidigare från förskolan så har vi umgåtts med Tina. Så mysigt. Vi har även plockat massor med goda tomater i trädgården och tar in fina dahlior varje dag tills dess att frosten slår till. Men denna vecka har det varit varm och skönt i Örebro. Underbart!

Sedan hände det ju en lite sak med. Jag beställde en så fin ring till mig själv. Har väntat med att göra detta så länge nu. Sparade undan pengar till att unna mig något när jag och Juvelias pappa separerade men sedan blev det aldrig av. Det bästa jag vet är fina smycken. jag jobbade ju på en guldsmedsbutik innan jag fick barn och älskade det. Sedan dess är jag så kräsen med smycken. Vill inte ha smycken som tappar färg eller rostar.

Hur som helst, nu har jag unnat mig en så vacker ring, ni ser den på sista bilden i inlägget och jag länkar den där också för er som vill kika vidare på den. Är så glad för den, gör mig verkligen lycklig. Som jag nämt tidigare känner jag ingen stress med att förlova mig men en fin ring vill jag kunna bära för det. Älskar fina smycken.

 

Veckans plus och minus då:

Veckan har gått så fort och snart ska tjejerna iväg igen.

Jag och Simon har knappt sätt röken av varandra

 

Veckans plus: 

Tina var på besök

Lagade så god fisk från kokboken ” snabbt gott och billigt”

Blev fin i håret hos Ida

Jag köpte en fin ring

Lockade våra egna tomater

Simon började sin utbildning och trivs

Juvelia var duktig hos tandläkaren

 

 

Fina china rose I fönstret.

Så god lax från Jennys kokbok!

En vacker TYRA.

Mina gulliga små tjejer i sin matchande pyjamaser. Ni hittar dem HÄR ( Adlink) 

Kokoloko rosen

Egna tomater är de godaste!

Dahlior i varje badrum hehe!

Storasyster och lillasyster

Min vackra ring! Böjer in mina fula naglar, hehe. Slog till då den var nedsatt 1500 kr ! Ni hittar hen HÄR. ( Adlink)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats