Tiingelinn – Linn Andersson

Event på junibacken

Hej finisar!

 

Hoppas allt är kanonbra med er!

Med mig är det bra tack, just nu ligger lilla Belle och sover helt inbäddad i sin vagn. Hennes favorit plats, hon sover så himla bra i den. Vår fina Emmaljunga, jag förstår henne.

I måndags åkte jag och min vän Alva lite spontant till Stockholm på event anordnat av Baby Journey app. Det höll till på Junibacken och jag hade med mig lilla Belle och fick låna med Tindra fast det egentligen var pappa vecka. Blev så himla spontant att vi åkte iväg men kul hade vi, men lite kaos artat, haha.

Jag hade inte varit på Junibacken sedan jag själv var ca 5 år gammal. Då åkte min mamma med mig och en vän samt hennes barn. Nu gör jag samma sak med mina barn, så himla sjukt, Tindra är liksom 5 år nu.

Vi träffade mina vänner John och Johan och lite andra härliga influensers också. Tindra levde sitt bästa liv med massor av lek och bus, pannkaksbuffé, ballongdjur, fick ta körkort och åka sagotåget. Precis innan vi skulle åka hem fick hon dessutom en underbar tatuering hon blev så glad över. En glitter tatuering, wow vilken höjdpunkt.

Jag körde både dit och hem och det gick så bra så. Med två bebisar, en 1.5 åring och en 5 åring. Tindra är ju aldrig några problem. Hon är så lätt att ha att göra med. Älskar verkligen när barnen blir äldre för det blir så mycket lättare att umgås och hitta på saker, samtidigt som det är så mysigt med en bebis och Juvelias ålder som också är krävande är så himla underbar den med.

Här kommer lite bilder från dagen.

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats