Tiingelinn – Linn Andersson

Dahliabukett

Hej finisar!

 

Sommaren är över på riktigt nu när jag fått plocka upp mina dahliaknölar och lagt dem på vinterförvaring hemma hos min mormor och morfar. När jag drog upp dem gjorde jag två vackra buketter innan. En till mig och en till min mamma.

Här är lite bilder på buketten jag gjorde till mig själv. Tycker den är helt underbar verkligen. Saknar att hålla på med min floristutbildning MEN just nu måste jag prioritera jobb och såklart familjen. Har trots allt en liten bebis som snart blir 6 månader hemma med mig om dagarna. Otroligt mysigt, vill njuta av denna tiden.

Här får ni se två bilder på min vackra dahliabukett.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats