Tiingelinn – Linn Andersson

Vinter promenad med Alva i Nora och sleepover med Totte 3/1-23

Hej finisar och välkomna tillbaka till bloggen som nu mera är aktiv igen. Vi får se hur länge.

Brukar alltid vara så peppad i början av året och lova så mycket men sedan hinner livet ikapp mig. Blogga är egentligen det jag tycker är roligast när det kommer till mitt yrke men det är även det som drar in minst pengar för mig av Instagram, YouTube, tiktok och blogg.  Tyvärr är ju livet hektiskt och därför prioriterar man ju de största inkomstkällorna som trebarnsmamma med dyra elpriser.

Hoppas året börjat bra för er alla!

 

Igår började dagen med lite städning och tvättande. Vi bäddade rena lakan i vår säng, det ordet bästa jag vet. Känslan av att lägga sig i nya lakan på kvällen är det bästa jag vet, sover så bra då. Blev dock snarare på natten vi kröp ner men jag kommer till det.

Jag och Belle åkte sedan ut till Nora där vi träffade min vän Alva. Det var så mysigt och gav mig så mycket att få umgås med henne. Vi pratade om allt möjligt, jag blev bjuden på soppa och så gick vi en promenad i Nora så Belle fick sova lite i vagnen. Sedan gick vi in och fikade på lite frukt och choklad, mums! Ska verkligen bli bättre på att ta mig iväg, det är så mysigt där och framförallt att träffa Alva.

Vi har känt varandra i över fem år nu. Sjukt när man tänker på det! Sedan Tindra och hennes Luca låg i magen. Nu är de desto större våra små ” bebisar”.

På kvällen när jag kom hem åkte jag och köpte två nya blommor till våra fönster och handlade mat. Sedan kom Simons vän Totte och hade sleep over. Säger man så även i vuxen ålder? Jag vet inte, haha.

Men vi åt lite middag och sedan var vi vakna in på natten. Satt och pratade och tittade på lite nya dokumentärer, men får nog se om dem, haha.

Barnen tog sovmorgon lägligt nog i morse.

Idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Så skönt. Simon är ledig veckan ut vilket med är SÅ skönt. Får passa på att jobba, städa och faktiskt umgås.

 

Här kommer lite bilder

 

 

Belle var nöjd över att få leka med Luca´s gamla bebis leksaker.

Så vackert i Nora!

MUMS! Favorit choklad och snowbal melon.

Blev tacobröds-pizza till middag igår igen. SÅ SÅ SÅ gott och enkelt. 

Kvällsgotte som tog slut snabbt med 2 karlar som frossa i sig. 

Här har vi farbror ” Totte” och lilla Belle.

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats