Tiingelinn – Linn Andersson

Dopmöte och VAB

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Idag var vi på dopmöte inför Belles dop! Dopet kommer vara i Adolfsbergs kyrka och kantorn där är min gamla körledare från många år tillbaka. Så roligt då jag ska sjunga på dopet.

Vi var först med på lite babysång en halvtimme och sedan planerade vi dopet, fick se lokalerna och så. Det kändes jättebra för oss med en präst som var nytänkande och en kyrka som inkluderar alla människor. Utanför kyrkan fanns en stor regnbåge och bara det gav en så varm inbjudande känsla!

Ska försöka gå på lite babysång de veckorna jag inte har stora tjejerna och är mycket själv med Belle. Tror att de om två veckor öppnar upp även i Mosås där vi bor, så smidigt att bara ta en promenad och hoppa in på lite sång.

Nu känner vi oss så redo för dop och hoppas på att alla är friska då.

Juvelia har blivit sjuk upptäckte vi då hon var gnällig och hängig. Hoppas det inte blir långdraget, hon har fått en glass, Alvedon och lite saft, det är det enda hon vill ha. Är man sjuk får man det man vill ha, så är det.

Förra gången vi hade dop var när Tindra döptes och då tappade jag rösten från en dag till en annan dagen innan dopet. Jag kunde verkligen inte prata, samma sak hände mig i somras när vi var uppe i Luleå. Det blev en himla stor fail. Jag skulle sjunga på dopet och hade skrivit en egen text till Tindra. Får ta revansch nu såhär 5 år senare.

 

Lilla hjärtat som kröp upp i soffan, nu har vi bytt om till pyjamas och bara myser.

Belle som hjälper mamma med att sälja sina urvuxna kläder.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats