Tiingelinn – Linn Andersson

Bästa fransserumet Dream lash drömmiga fransar

Hej finisar!

 

Inlägget innehåller reklam för Dream Lash. 

 

Hej finisar, hoppas allt är bra med er!

 

Vägen till magiska naturliga fransar. 

Igår publicerade jag bilder på instagram med mitt resultat efter att jag använt Dream Lash som är ett fransserum tillverkat i Frankrike som utlovar garanterat resultat. Jag blev från början tipsad av vänner att använda serumet och gav det en chans men jag trodde aldrig att jag skulle få ett så galet resultat!

 

Jag hade haft fransförlängning i flera år och kände att jag behövde ta en paus. Var så ovant först men kände att jat var sådan stress jämt att underhålla med förlängning. Började då använda Dream Lash Pro morgon och kväll i ca 2 månader. Sedan har jag bara kört på kvällen där efter. Det tar några sekunder att applicera på vid fransroten, lagom tid för mig att lägga, haha.

På förebilden är det mina egna fransar innan och efterbilden mina egna fransar i förrgår. På efterbilden är de färgade och så har jag gjort yumilashes hos min duktiga fransstylist jag tidigare gjorde lösfransar hos. Det innebär att fransarna böjs och stannar så. När de blev så långa av serumet ville jag ju även ha dem böjda och snygga. Resultatet blev helt galet. Hon heter lashesbyirming på instagram och har flera års erfarenhet inom fransar om ni vill boka in er.

Detta trodde jag aldrig när jag började med serumet i somras. wow!

Trott att det varit fake 

Det är till och med folk som har kommenterat att de ser att jag har lösögonfransar på bild 2 vilket jag inte har, haha. Det är 100% mina egna och det kan jag svära på. Serumet har get tett helt otroligt resultat. Är så glad för det.

Har fått skicka massor av filmer och bilder till följare som ifrågasatt. På ett sätt är det helt sjukt att jag ska behöva göra det men kan nästan förstå dem för resultatet är helt galet.

Flera har även berättat att folk har lurats med resultat av saker de tidigare köpt. Tycker det är så hemskt. Jag skulle aldrig och då menar jag aldrig göra reklam för något som jag tycker är dåligt och absolut inte ljuga om ett resultat. Har valt att avsluta endel samarbeten då jag inte varit nöjd.

Resultat och tid 

För mig kom första tydliga resultatet efter 6 veckor. Det står på hemsidan 6-8 veckor för resultat. Sedan har de bara blivit bättre och bättre, Men tänk på det om ni köper. Jag höll på att tappa tålamodet efter en månad men sedan efter 6 veckor var det verkligen märkbart.

Tipsar även om att ta en före bild så ni kan jämföra sen. Riktigt kul att se skillnaden.

 

Underhålla 

Men dream lash har tagit mig med storm. känns väldigt lyxigt, själva förpackningen och framförallt innehållet. Fransserum är inte en engångsprodukt det är värt att tänka på. Som med hudkrämer och hårprodukter måste man fortsätta att underhålla hela tiden men bara en gång per dag istället för två.

 

Rabattkod 

Med koden GRATIS får ni första serumet gratis och där efter betalar ni 349 kr i månaden istället för 449 kr i 6 månader. Serumet kan annars köpas som ett engångsköp för 449 kr.

Kom till hemsidan HÄR.

 

Här kommer bilderna

Överst är efter bilden och nederst före. 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats