Tiingelinn – Linn Andersson

Uppfyllda mål och nya drömmar

Hej finisar!

Imorgon fyller jag 25 år! WOW! Tiden går fort och jag har verkligen åldersnoja. Det har jag haft sedan jag fyllde 20 år för visso, haha. Förstår inte varför, åldern är bara en siffra men hade helst velat vara ung och fräsch ett litet tag till i alla fall. Men vem vet, jag lever ju den mest intensiva tiden nu vid 25 så jag kanske är fräsch vid 40 istället, haha.

25 år känns ändå vuxet på något vis, plus att det är ” halv jämt”. Tanken var ett litet kalas imorgon men vi får se för Juvelia har feber och är sjuk. Vår vanliga tur när det kommer till jul och födelsedagar. Men jag har ju klyschigt nog allt jag önskar mig redan. Tre helt fantastiska barn.

På tal om det känner jag att flera av mina största drömmar i livet är uppfyllda! Viktigt att poängtera är att jag verkligen är ödmjuk och tacksam för allt detta och även att jag ser saker som drömmar istället för mål. Drömmar är något man önskar och vill uppnå medan mål mer känns som saker man SKA uppnå. Det charmigaste med livet är trots allt att det blir som det blir.

Livet kommer emellan som man brukar säga och vägar är inte spikraka men man träffar på människor, utmaningar, kunskap och annat på vägen som gör livet både tuffare och bättre.

Mina stora livsdrömmar som är uppfyllda:

Bli mamma
Köpa egen bostad
Skaffa körkort
Starta AB
Skaffa bil

 

Drömmar som finns nu för framtiden är:

Köpa fristående villa
Gå klart min florist utbildning.
Jobba med välgörenhet på något sätt.
Gifta mig
Starta något mer företag som inte är min sociala medier
Lära mig massor av nya saker.

 

Som ni ser är det väldigt stora drömmar jag skriver här, har ju även mindre men detta är de stora livsdrömmarna.

 

Är tacksam för livet och alla som finns mig nära i det!

Här kommer lite bilder på mig och personer jag älskar.

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats