Tiingelinn – Linn Andersson

Alla hjärtans dag i efterskott.

 

Hej finisar!

Jag måste ju säga att jag är lite förvirrad över dagarna just nu! Känns SÅ mycket som att det är söndag idag, men det är bara lördag vilket gör mig glad!

Tjejerna var lediga från förskolan igår och även min mamma var ledig så hon kom hit och pysslade med oss, är nog därför. I torsdags kväll kom Totte hit och vi åt massor med sushi, så himla gott, är bland det bästa jag vet. När jag och Simon träffades åt han enbart de med avokado på men nu älskar han alla sushibitar och är lika galen i sushi som mig.

Igår kom min mamma hit så hon och jag pysslade med barnen och firade lite alla hjärtans dag i efterhand eftersom vi blev så sjuka när vi skulle ha firat. Det var med supermysigt. Tjejerna var så glada och busiga och sjöng även och hade show för oss.

Tindra sov över hos min mamma till idag och Totte sov över hos oss en natt till. Första kvällen var vi vakna rätt sent men igår åt vi helt otroligt gott kött som Simon hade grillat. Det blev verkligen så perfekt.! Vi åt det och sedan la vi oss och såg Sune i Fjällen och somnade. Så skönt.

När man har barn orkar man inte vara vaken halva natten för man kan nämligen inte sova bort halva dagen sen.

En mysig helg hittills och den har knappt börjat för som sagt idag är det lördag, så vi har egentligen hela helgen kvar.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats