Tiingelinn – Linn Andersson

Vecka 9 2023

Hej finisar!

 

Här kommer lite bilder från veckan som gått. Har hunnits med en heldel måste jag ändå säga. Jobbat med Daniella som filmat massor av content till mig. Sedan har jag även hunnit ha lite möten, träffat vänner och myst med Belle och Juvelia.

Igår hade Simon grabb-kväll så då gjorde jag en så söt liten efterrätt jag glömde ta bild på. Det heter mini Pavlova och är små maränger som jag sedan fyllde med en citronkräm jag gjorde själv, gärde och lite färska bär. Så himla gott.

Sedan tittade jag på Mello och grabbarna gick ut och bowlade.

 

Här kommer massor med bilder från veckan!

 

Juste, har även börjat en utmaning om att gå ett visst antal steg om dagen! Detta gör under för min hälsa! Så viktigt att komma ut. När jag jobbar blir jag väldigt mycket inomhus och rör inte på mig så mycket som min hälsa behöver.

 

Så fina blommor på HM home. 

Har gjort egna badbomber med! 

Alltså denna halloumi bowl skojar man inte bort. 

Fick så mycket fina komplimanger om mina gröna ögon. Gjorde mig glad, de kom fram i solljuset och på tal om solljus så gjorde det med susen för mitt mående.

Fick ett bud med denna glass från glassbilen. Juvelia älskade den. Smakar exakt som chokladboll. Jag tyckte den var lite väl mastig. 

Mina små gullisar!

En tonfisk bowl på samma restaurang. 

Kompisarna Vera och Belle.

Mammi!

Så söt tjej som sov så gott när mamma åt lunch !

Glad tjej på promenad.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Kul! Hur många steg per dag är målet nu? Kommer du öka på såsmåningom (svårt att få till promenaderna med flera barn hemma känner jag så behöver pepp)

stats