Tiingelinn – Linn Andersson

Mjölkbad fotografering i Fjugesta Belle 10 månader

Hej finisar!

Här kommer bilder från Belles lilla mjölkbads fotografering hon gjorde ute i Fjugesta hos duktiga Fotokarin! Jag har fotat hos henne flera gånger sedan jag fick barn, hon är otroligt duktig verkligen. Alltså hur söta är inte dessa bilder på lilla Belle undrar jag.

Samma morgon band jag en krans till henne som hon fick ha på sig på fotograferingen, blev så himla gulligt. Använde vit hortensia och brudslöja till den.

Är ni sugna att boka en sådan fotografering hos henne får ni 10% med koden Linn10 hela mars och april så passa på.

 

När jag var hos Karin började vi prata om olika fotograferingar och kom in på Boudior fotografering. Alltså det känns så långt ifrån mig man kan komma MEN blev verkligen sugen på att göra en bara för jag tror att det är så kul att ha dessa bilder om några år när man är gammal. Alltså bara för sig själv, inte att dela på sociala medier liksom. Jättemånga gör tydligen detta berättade hon och det är en så vanlig present att ge till sin man i morgongåva när man gifter sig.

 

Nu har ju inte jag några bröllopsplaner i tankarna MEN hade ändå varit lite kul. Ska se om jag får med mig en tjejkompis på samma spår så kanske vi kan åka tillsammans, haha. Känns så pinsamt och stelt att göra men har ju fotats naken när jag varit gravid vilket inte var stelt alls så tänker att det nog ändå kan vara bättre än man tror.

 

Här kommer iaf söta fina bilder på lilla Belle.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats