Tiingelinn – Linn Andersson

Belle s 1 års kalas 22 april 2023

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Med mig är det så bra just nu. Är så lycklig efter fantastiskt väder som vi haft senaste dagarna. Sedan över ett så lyckat ettårskalas för vår lilla Belle.

Belle fyllde ett år nu i helgen och det kom verkligen så mycket känslor till mig kvällen innan. Låg ute på altanen och tårarna sprutade. Tänkte tillbaka på året som gått, på när hon föddes, vilken dröm-förlossning det blev, alla känslor och hur stor hon blivit. Min lilla bebis! Mitt tredje barn. Är så oerhört tacksam för alla mina fina små tjejer.

Vi hade Belles kalas på smultrongården som ligger mig så varmt om hjärtat. Dit har jag åkt så många gånger som barn med både min farmor och mormor. Sommarjobbade där när jag var liten och ÄLSKADE det.

Smultrongården är som det låter ett smultronställe på landet utanför Örebro. De är kända för sina räkmackor som är de absolut godaste jag ätit i hela mitt liv ( har ätit många, haha) . De är en liten butik med inredning och kläder men även cafe och restaurang med så gott fika. Oerhört mysigt.

 

När det skulle bli så fint väder tänkte vi att det vore perfekt att vara där och det blev verkligen så lyckat. Lantligt, mysigt och strålande sol, en sommardag mitt i april. Detta kommer vi ju minnas varje år Belle fyller år, hur varmt och fint det var 2023 när hon fyllde 1 år.

Vi hade kalas för vänner och släkt, Belle fick så fina presenter och alla verkade väldigt nöjda.

På eftermiddagen och kvällen sedan så åkte vi hem till Mosås och solade, åt frukt, gillade och hade så mysigt hemma med barnen, Alva och Jonas och så deras barn, sedan Robin som är en vän till dem som filmade hela vårt 1 års kalas. En riktigt mysig dag!

 

Här kommer massor av bilder ifrån kalaset, så stolt över min lilla Belle, älskar henne oändligt!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats